نوشته اصلی توسط Rasoulh111 کجا فرار میکنی نگریز نمیخوام که تجاوز کنم میخوایم یه 6-7 پک به سلامتی بریم بالا لول شیم پیرزن از تاکسی خالی نترسون
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
از شماها نمیدونم کسی شراب خورده یا نه ... ولی من چندبار خوردم اونم چه شرابی تو کوزه سفالی از زیر خاک در اورده بودن بعد از 7 سال سیاه 24 ساعت خوش خوش بودما
نوشته اصلی توسط MrCrow از این که هستی همین که هستی بهترینی محض اطمینان هرچی فحش دادی به خودت
نوشته اصلی توسط Betty حالا قلیون که خلاف نیس به من نمیسازه فقط واسه پوست اصلا خوب نیست
نوشته اصلی توسط 3fide خاک او سرت بتی الان فکر میکنه تولید و پخش داریم ابرو بر به من چه تو پز میدی قلیون کشی حالا یادش بده شراب بسازه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نخند فکر بد میکنن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 محض اطمینان هرچی فحش دادی به خودت منو در خودت بدون ببخشید منو از خودت بدون
نوشته اصلی توسط 3fide واسه پوست اصلا خوب نیست همین که دوهفته س نکشیدی بهترین کاره
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 زپرتی عمته دختر زبون دراز کمپوت البالو هم موجوده خودم درستش کردم دسپختتم خوبه ؟ کیکم بلدی بپزی؟
نوشته اصلی توسط MrCrow پیرزن از تاکسی خالی نترسون بپر بالا بریم فقط موقع امدنی یه دست اتو بکس تا صاف بشه چین و چروک
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 425 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن