حالم خیلی گرفته از این دنیا و آدماش
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 حالم خیلی گرفته از این دنیا و آدماش خودم از تو بدترم
نوشته اصلی توسط mali68 دیوید لینچ ساخته..جاده مالهالند..خیلی خفنه خیلی این حرفو کسایی میزنن که فک میکنن فهمیدن چی شده یبار دیگه ببین واقعا فیلمش پیچیده بود یا فقط لقمه رو پیچوند فیلم پیچیده به این میگن memento
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خودم از تو بدترم هادی هیچ کاریش هم نمیشه کرد می خوای از کنارش رد بشی ولی نمیشه...
نوشته اصلی توسط Chavosh این حرفو کسایی میزنن که فک میکنن فهمیدن چی شده یبار دیگه ببین واقعا فیلمش پیچیده بود یا فقط لقمه رو پیچوند فیلم پیچیده به این میگن memento کجا قضیرو پیچوند روان ادما پیچیدس خب کاملا فیلم روانشناسیه بحث رویا و عقده و روان ادم پیچیدس دیگه چجوری لقمه بهت بده وقتی پایه پیچیدس
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 هادی هیچ کاریش هم نمیشه کرد می خوای از کنارش رد بشی ولی نمیشه... بالاخره یه جورایی هم تنهایی ...نامردی ...این که هیچ هیجانی تو زندگی نیست از همه بدترم روزای تکراری
نوشته اصلی توسط Chavosh ای جانم
نوشته اصلی توسط mali68 کجا قضیرو پیچوند روان ادما پیچیدس خب کاملا فیلم روانشناسیه بحث رویا و عقده و روان ادم پیچیدس دیگه چجوری لقمه بهت بده وقتی پایه پیچیدس شمام عجب حوصله ای دارین نگاه فیلم خارجی میکنینا
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 بالاخره یه جورایی هم تنهایی ...نامردی ...این که هیچ هیجانی تو زندگی نیست از همه بدترم روزای تکراری من از نامردی خیلی ضربه خوردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 613 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 613 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن