دیدمش فقطم دان کردم واسه اینکه اون موقع میخواستم کیفیت 265 رو تست کنم 385 مگ بود ! بگذریم اینو میخواستم بگم هر کی سبک این فیلمو پسندید حتمن و حتمن اینو ببینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر فیلم رمز کارو میگه یعنی دقیقن میخوره تو برجکت ! شبکه دو هم گذاشت فیلمو چن ماهه پیش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک یگانه بدین اگه اومده
کاور البومش سفیده ولی بزرگه
چون پوستر توشه
کاورش بی حاله
Kill the Messenger
Nothing but the Truth
فرق بین این دو تا دقیقن بر میگرده به بحث من و ملی اولی همونیه که هر کی ببینه از ماجرا خوشش بیاد میگه به پسر عجب فیلمی ولی دومیو ببینین تازه میفهمین یه فیلم وقتی بخواد به ریزه کاریا برسه چه شاهکاری از توش در میاد البته منظورم این نبود که دومیه که من پسندیدم شاهکاره بطور کلی خواستم منظورمو برسونم در هر دو مورد یه ماجرا تعریف میشه ولی اولی کجا دومی کجا ااااااااااا
از اینجا میره وایبر از وایبر میاد اینجا بعد میگه من کل روز بیزی هستم دیوث
در حال حاضر 403 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 403 مهمان ها)