حیف که وقتم کمه وگرنه تنها چیزی که از دنیا واسه چند ساعتم که شده میکنه فیلم دیدنه تازگیا به بغضم خورده یه مدت خونه نشین شم به علایقم برسم
میدونم! منم تقریبا دچارم...مثل سابق دیگه وقت نمیکنم وقتم داشته باشم حوصلم نمیکشه نه دیدن نه خوندن!
خیلی خوبه...خصوصا چیزی که هم چند ساعت حالتُ خئب میکنه هم بعدش
عالیه! سعی کن تا جایی که ممکنه بری سمتشون.. مگر تدریس جزو علایق نیست؟؟
میدونم! منم تقریبا دچارم...مثل سابق دیگه وقت نمیکنم وقتم داشته باشم حوصلم نمیکشه نه دیدن نه خوندن!
خیلی خوبه...خصوصا چیزی که هم چند ساعت حالتُ خئب میکنه هم بعدش
عالیه! سعی کن تا جایی که ممکنه بری سمتشون.. مگر تدریس جزو علایق نیست؟؟
هست ولی دنیام داره از دنیای بچه ها جدا میشه بچه ها خیلی پاک و معصومن امین..انقدر که بعضی وقتا جلو دنیاشون کم میاری اونوقته که دنبال دنیای جدید میگردی که به دنیای سرد و تاریک خودت بخوره..واسه همینه چند وقته حس میکنم از بچه ها دور شدم
هست ولی دنیام داره از دنیای بچه ها جدا میشه بچه ها خیلی پاک و معصومن امین..انقدر که بعضی وقتا جلو دنیاشون کم میاری اونوقته که دنبال دنیای جدید میگردی که به دنیای سرد و تاریک خودت بخوره..واسه همینه چند وقته حس میکنم از بچه ها دور شدم
نذار این اتفاق بیفته! بودن با بچه ها یه نعمتیه....تو دنیاتُ به اونا نزدیک کن! از بودن با بچه ها از حس زندگی که دارن امید بگیر لذت ببر
این ور خبری نیست...اینجا کسی با دست پر برنگشته اینجا همش سیاهی و تاریکی و زوال و نابودیه .