نوشته اصلی توسط ehsan1361 این یارو گرت خِل چرا قیافش اینجوری شده عین خروس تاتنهام بود خیلی بهتر بود حالا میره منچستر فن خال میده با صفر بتراشن بیشتر شبیه احمدی نژا د شده تا خروس
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خودش بوده متاسفانه زیاد مصرف کرده بوده یه زمانی عاشق شادمهر بودم مسافرشو روزی ده بار گوش میدادم..اینم رفت پیش بقیه پاپ خونا
نوشته اصلی توسط HASSAN بیشتر شبیه احمدی نژا د شده تا خروس پتانسیل ِ مموتی شدن رو داره ولی به روی کین نمیرسه
نوشته اصلی توسط mali68 فکر کن امروز جا البوم یگانه البوم محسن میومد به بهترین روز این چند اخیر تبدیل میشد با اولی که تراک خواب و پارو گوش دادم اصلا تو حال خودم نبودم
نوشته اصلی توسط mali68 یه زمانی عاشق شادمهر بودم مسافرشو روزی ده بار گوش میدادم..اینم رفت پیش بقیه پاپ خونا مسافر کاستش که اومد 500 خریدم ( البته حسین میگه 600 بود ولی من مطمئنم یه دویستی دادم ، سه تا صد ) زندگی کردم باهاش
نوشته اصلی توسط mali68 یه زمانی عاشق شادمهر بودم مسافرشو روزی ده بار گوش میدادم..اینم رفت پیش بقیه پاپ خونا شادمهر از وقتی رفته امریکا فقط چندتا ترک خوب خونده یکیش تقدیر بود البوم جدیدش بیاد ببینم چه کرده
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 شادمهر از وقتی رفته امریکا فقط چندتا ترک خوب خونده یکیش تقدیر بود البوم جدیدش بیاد ببینم چه کرده آلبوم خیالی نیست و آدم فروش انفجار اتمی بود
بعد همسرش دیوانه شد و شعر مینوشت
به منچستریونایتد چیکار دارید ؟
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 421 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 421 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن