خواننده این گروه پسر بزرگه همسایه بقلیمونه هر روز ساعت ۳ صدا نکره ش باس تحمل کنم با اون زبونش
استدیوش چسبیده به اتاق من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا ترتیبشو بده.. راضیش کردم بیاد پشت
زیرنویس چسبیده (!) به فیلمو میشه حذف کرد؟
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
احمد دیوث مریض جنسیه خاک بر سر ازم نقل گرفتی نگرفتیا منحرف
حرف اول
بعد كلي خون دل خوردن آلبوم امروز منتشر شد
نميدونم حكمت اين دنيا چيه ديشب از پشت شيشه آي سي يو با عمو سپان خداحافظي كردم و صبح آلبومم منتشر شد .اولين باري كه يكي از كتاباشو برام امضا كرد و بهم داد منتظر بودم كه آلبومم بياد و منم با كلي عشق بهش تقديمش كنم ولي بازم دير رسيدم و الان دارم از تو اطاقش اين پست رو با كلي حسرت ميذارم كه سينا بازم دير شد .
حرف دوم
من آلبومم رو به هيچ تهيه كننده اي نفروختم كه با خيال راحت بگم اگه دوست داشتيد آلبومم رو بخريد اگه احساس كردين ارزشش رو داره اگر هم نه كه نوش جونتون من چه مجاز چه غير مجاز هيچ وقت ازتون توقعي ندارم .
ولي اگه دلتون خواست بابتش پول پرداخت كنيد ميتونيد سي دي رو از فروشگاه هاي سطح شهر و يا از لينك زير به صورت ديجيتال خريداري كنيد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براي دوستان خارج از ايران هم تا چند روز آينده لينك آيتيونز رو ميذارم
كوچيك همتون سينا
در حال حاضر 379 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 379 مهمان ها)