نوشته اصلی توسط Gambler من با این یکی بیشتر حال میکنم. :|
نوشته اصلی توسط Betty مشهد 3تا پارک خوب داره ساخته ی شاه(اگه اشتباه نکنم) کوهسنگی-پارک ملت-پارک وکیل آباد دیگه هیچی نداره همنم میخوان بترکونن ساختن پیشکششون دیگه بیشتر از این خرابی به بار نیارن
Betty
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گفت رفت...
نوشته اصلی توسط Betty مشهد 3تا پارک خوب داره ساخته ی شاه(اگه اشتباه نکنم) کوهسنگی-پارک ملت-پارک وکیل آباد دیگه هیچی نداره همنم میخوان بترکونن بی انصافی نکن پارک خورشید و اینا ساختن تو هاشمیه ولی با اختلا ف بهترین پارک مشهد همین کوهسنگیه اون بالا سمت راست کوه ی جا داره بن بسته ی زمانی پاتوقمون اونجا بود
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Betty دختر به این گلی دختره ی ایکبیری
نوشته اصلی توسط Herzeleid ساختن پیشکششون دیگه بیشتر از این خرابی به بار نیارن یه فیلم دان کردم memento هنوز ندیدم
نوشته اصلی توسط Betty مشهد 3تا پارک خوب داره ساخته ی شاه(اگه اشتباه نکنم) کوهسنگی-پارک ملت-پارک وکیل آباد دیگه هیچی نداره همنم میخوان بترکونن پارک ملتتون رفتم نمیدونم چرا اینقدر به چادر زدن حساسید
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Betty یه فیلم دان کردم memento هنوز ندیدم خب ببین
کوه سنگی هم رفتم فک کنم همونی که میره به سمت بهشت زهرا ؟
نوشته اصلی توسط Gambler بی انصافی نکن پارک خورشید و اینا ساختن تو هاشمیه ولی با اختلا ف بهترین پارک مشهد همین کوهسنگیه اون بالا سمت راست کوه ی جا داره بن بسته ی زمانی پاتوقمون اونجا بود من هر وقت میرم میرم بالاترین نقطش میشینم ماموره غر میزنه میگه جا قحطه حالا هی باید مواظب تو باشیم نیفتی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 690 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 690 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن