نوشته اصلی توسط Milad پارک ملتتون رفتم نمیدونم چرا اینقدر به چادر زدن حساسید 2 3 تا پارک خوب تو اراک بگو شاید یه روز مسیرمون خورد
نوشته اصلی توسط Milad کوه سنگی هم رفتم فک کنم همونی که میره به سمت بهشت زهرا ؟ ما بهشت زهرا نداریم بهشت رضاس نمدونم!!
نوشته اصلی توسط Betty ما بهشت زهرا نداریم بهشت رضاس نمدونم!! ما باغ بهشت داریم |:
نوشته اصلی توسط Milad پارک ملتتون رفتم نمیدونم چرا اینقدر به چادر زدن حساسید پارک جای چادر زدن نیس برو کمپ
نوشته اصلی توسط Milad کوه سنگی هم رفتم فک کنم همونی که میره به سمت بهشت زهرا ؟ بهشت رضا
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Betty من هر وقت میرم میرم بالاترین نقطش میشینم ماموره غر میزنه میگه جا قحطه حالا هی باید مواظب تو باشیم نیفتی کلن شریا
نوشته اصلی توسط Herzeleid 2 3 تا پارک خوب تو اراک بگو شاید یه روز مسیرمون خورد پارک خوبی نداریم ولی شهر بازی خوبی داریم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid ما باغ بهشت داریم |: هیچ جا مسجد صاحب الزمان کرمان نمیشه!! اینقد باصفاس آدم دوس داره بمیره
نوشته اصلی توسط Milad پارک خوبی نداریم ولی شهر بازی خوبی داریم خوب در چه حد؟؟
نوشته اصلی توسط Betty ما بهشت زهرا نداریم بهشت رضاس نمدونم!! بهش رضا خیلی ضایعست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن