نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب در چه حد؟؟ در حد استاندارد های ملی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Betty من هر وقت میرم میرم بالاترین نقطش میشینم ماموره غر میزنه میگه جا قحطه حالا هی باید مواظب تو باشیم نیفتی اون بالا که بساطی کردن واسه خودشون جوجه بسیجیا
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب در چه حد؟؟ بیا مشهد بریم کوهستان پارک بمیریم کشته میده هموجور
نوشته اصلی توسط Betty هیچ جا مسجد صاحب الزمان کرمان نمیشه!! اینقد باصفاس آدم دوس داره بمیره اسم باغ بهشتشونه؟؟ کرمان رفتم اگر میدونتسم حتما یه سر میرفتم...
نوشته اصلی توسط Milad در حد استاندارد های ملی وسایلش شاخش چیه؟؟
نوشته اصلی توسط Betty بیا مشهد بریم کوهستان پارک بمیریم کشته میده هموجور چی هست اینی که میگی؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اسم باغ بهشتشونه؟؟ کرمان رفتم اگر میدونتسم حتما یه سر میرفتم... آره کنار کوهه ملت جمعه ها میان کوهنوردی و ماشین سواری و....مشهد یه بار رفتم بهشت رضاشو قشنگ قبرستون بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid چی هست اینی که میگی؟؟ شهربازی مشهده دیگه...کنار پارک وکیل آباد خیلی هم بزرگ و پر وسیله بود ولی چند سالیه پلمپه شنیدیم کشته داده
نوشته اصلی توسط Betty آره کنار کوهه ملت جمعه ها میان کوهنوردی و ماشین سواری و....مشهد یه بار رفتم بهشت رضاشو قشنگ قبرستون بود ایول بابا! از قبرستونم شانس نیاوردیم
نوشته اصلی توسط Gambler اون بالا که بساطی کردن واسه خودشون جوجه بسیجیا اون جایی که مقبره شهدا هس یه بار داشتم رد میشدم حواسم نبود از روی قبر رد شدم آی ملت فحشی بود که دادن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 623 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 623 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن