نوشته اصلی توسط Betty برم دلمه بخورم اینم دیگه فخر میفروشه
نوشته اصلی توسط Betty اخرین بار که خوردم یادم نیس الان یهو دیدم دلمه داریم فکر کردم توهمه میگن خدا مراد شکو زود میده ها! طفلی سپیده هوس کرده بود تو به جاش بخور حالا
نوشته اصلی توسط 3fide اینم دیگه فخر میفروشه میبینی تو رو خدا
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیگه فضا رو سنگین نکن حالا اوکی لخر شب میگردم ببینم چی پیدا میکنم ولی علی الحساب میگم زیاد فرقی ندارن تو این رنج دمت گرم حالا یه چیزی باشه بشه یکی دو سال دستش باشه بازم خوبه
نوشته اصلی توسط Betty برم دلمه بخورم الان شام میخورین؟؟ مشهد ساعت 10 خاموشی نمیدن مگه؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid میگن خدا مراد شکو زود میده ها! طفلی سپیده هوس کرده بود تو به جاش بخور حالا
نوشته اصلی توسط Herzeleid میگن خدا مراد شکو زود میده ها! طفلی سپیده هوس کرده بود تو به جاش بخور حالا من تنها خواسته ای تو زندگیم که همیشه زود براورده شده شکمی بوده بقیه آرزوهام میخورن در و دیوار
نوشته اصلی توسط Herzeleid میبینی تو رو خدا ای بابا چی بگم
نوشته اصلی توسط Herzeleid الان شام میخورین؟؟ مشهد ساعت 10 خاموشی نمیدن مگه؟؟ نه باو ما تازه ساعت سه پسر همسایمون میزنه زیر آواز
نوشته اصلی توسط Betty من تنها خواسته ای تو زندگیم که همیشه زود براورده شده شکمی بوده بقیه آرزوهام میخورن در و دیوار واسه من همینشم تو در و دیواره بتی من الان دلم تو بشقابته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 608 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 608 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن