گوشي خارجيا اول صبح:
دينگ دينگ:
سلام اميدوارم روز خوب و سرشار از موفقيتي داشته باشين.
بهترين هارو براتون آرزو دارم.
گوشي ايرانيا اول صبح:
دينگ دينگ :
اگه اين پيامو به ١٠ نفر نفرستي از گردن به پايين فلج ميشي!!!
700 سال پیش در اصفهان مسجدی می ساختندکار تمام شده بود و کارگران در حال انجام خرده کاری های پایانی بودند
پیرزنی از انجا رد میشد .
ناگهان پیرزن ایستاد و گفت بنظرم مناره مسجد کج است!کارگران خندیدند ولی معمار با صدای بلند فریاد زد ساکت !
چوب بیاورید . کارگر بیاورید . چوب را به مناره تکیه دهید . حالا همه باهم . فشااار دهید . فشااااااااااار !!!
و مرتب از پیرزن می پرسید مادر درست شد؟
بعد از چند دقیقه پیرزن گفت درست شد و دعا کنان دور شد .
کارگران گفتند مگر می شود مناره را با فشار صاف کرد ؟
معمار گفت : نه ! ولی میتوان جلوی شایعه را گرفت !
اگر پیرزن می رفت و به اشتباه به مردم میگفت مناره کج است و شایعه کج بودن مناره بالا میگرفت . دیگر هرگز نمیشد مناره را در نظر مردم صاف کرد.
ولی من الان با یک چوب و کمی فشار ، مناره را برای همیشه صاف کردم!!!
از شایعه بترسبد !
در تجارت و کسب و کارتان ، حتی در زندگیتان از شایعه بترسید !
اگر به موقع وارد عمل شوید براحتی مناره زندگیتان صاف خواهد شد.
معاون ستادکل نیروهای مسلح[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]درباره ایجاد "مزاحمت" احتمالی برای کشتی حامل کمک های انسان دوستانه ایران برای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، به[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سعودی هشدار داده و گفته چنین عملی "آتشی در منطقه روشن خواهد کرد که مهار آن از دست عربستان و آمریکا خارج است."
خیلی منتظرم دهن این عربارو ببندیم
برای بستن دهن یه کشور همیشه جنگ گزینه اصلی نیست ، تو مذاکرات ایران تونست دهن نتانیاهو رو خیلی شیک و مجلسی ببنده حتی تنش هایی که خیلی علنی شد بین کاخ سفید و دولت اسراییل گواه این قضیه ست ، راه دیپلماتیکی هم که گفتم اونم باز یه گزینه ست .. وختی دو تا جنگنده فوق پیشرفته عربستان یکی رفت زیر یکی از رو هوا پیمای مسافر بری ایران رو نتونست مانع فرودش شه هواپیما به اون گندگی ، مجبور شد اخر فرودگاه رو بزنه اینا همه خودش یه شکست و کیون سوزیه برا عرباست !
ایران خیلی منتظر که جریان عربستان علنی شه .. قشنگ دنبال بهونه ست بهونه ای که بشه اخر گفت دیدید تقصیر خودشون بود ، وجه ایران خراب نشه
این هم بگم ایران رو تو جنگ اصلا دست کم نگیر این چیزایی که من و تو میبینیم حتی اون رزمایش همه از قبل برنامه ریزی شده بود فک کردی اسگلا بیان خودشونو مضحکه مردم کنن ؟
ایران اگه کم داشت مطمئن باش خیلی وخ پیش اسراییل زده بودش یا حتی ایران رو امریکا مث عراق میکرد
با این که روسیه تاریخش مشخصه ایران یه برگ برنده هست براش چین هم همینطور کاری به این بحثا ندارم ..
ولی مطمئم اینجوری پیش بره عربستان یه چی پیش میاد ..
بگو تو نازنینِ من ، الان کی قهرمانته؟!
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 622 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 622 مهمان ها)