نوشته اصلی توسط Betty یاد دفتر خاطراتای دوران تحصیل افتادم آخر سال میاوردن خاطره بنویسیم کلا هم 4 تا متن بود همه همونا رو مینوشتن البته من هیچ وقت خوشم نیومده نه واسه کسی نوشتم نه دادم کسی واسم بنویسه! اصولا تو همچین موقعیتایی هیچی به ذهنم نمرسه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اسكل سالنامه گرفته بود آورده بود گفتم ناموسا خودت حوصله ت ميشه اين همه بنويسي تو هم چه حوصله ای داریا
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته من هیچ وقت خوشم نیومده نه واسه کسی نوشتم نه دادم کسی واسم بنویسه! اصولا تو همچین موقعیتایی هیچی به ذهنم نمرسه من خودم نداشتم ولی میدادن یکی از همین چرتا مینوشتم
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته من هیچ وقت خوشم نیومده نه واسه کسی نوشتم نه دادم کسی واسم بنویسه! اصولا تو همچین موقعیتایی هیچی به ذهنم نمرسه به کلاس کارت نمیخوره
نوشته اصلی توسط Betty من خودم نداشتم ولی میدادن یکی از همین چرتا مینوشتم همون دیگه من از بس وسواس داشتم و دارم که تکراری نباشه هیچ وقت اخرش به نتیجه نرسیدم
نوشته اصلی توسط 3fide به کلاس کارت نمیخوره حرف ِحساب
نوشته اصلی توسط Herzeleid همون دیگه من از بس وسواس داشتم و دارم که تکراری نباشه هیچ وقت اخرش به نتیجه نرسیدم تو موارد مهم باید وسواس داشته باشی یه مشت خل و چل چی ان که بخوای براشون وسواس بخرج بدی
نوشته اصلی توسط Malware د.یوث میخواستم آلبومشو بخرما. فعلا تا مشخص شدنِ تکلیفِ قطعه ی "خودتی" صبر میکنم، اگه هیچ مشکلی نبود میخرم.
نوشته اصلی توسط Betty تو موارد مهم باید وسواس داشته باشی یه مشت خل و چل چی ان که بخوای براشون وسواس بخرج بدی بالاخره به اسم تو اونجا ثبت میشه! ترجیح میدم اسمم نباشه اصن تا یه چرتی بنویسم
حیف....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 532 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 532 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن