نوشته اصلی توسط shimaa آمل تو هم مگه بابلی ؟ انونه وگ ببارسه موزیک بارانِ املی و بابلی
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Chavosh نه بابا نمیشه کثیف کاریه خب دیگه بهتره بیخیال بشی چند روز کولر روشن کارکنه بوی گرد و خاکش میره
نوشته اصلی توسط Peyman انونه وگ ببارسه موزیک بارانِ املی و بابلی ووه چپ میری راست میری میخوری به بابلی چه خبره بابلیا موزیک بارانو گرفتن
مساله بو نیس این خاک بیاد تو خونه کی تمیز کنه
نوشته اصلی توسط shimaa ووه چپ میری راست میری میخوری به بابلی چه خبره بابلیا موزیک بارانو گرفتن من بابل نیستم اونو از تو پرسیدم که گفتم بابل ؟!
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خب دیگه بهتره بیخیال بشی چند روز کولر روشن کارکنه بوی گرد و خاکش میره اونوقت خونه رو خاک میگیره
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من بابل نیستم اونو از تو پرسیدم که گفتم بابل ؟! اوکی خودت کجایی ؟
نوشته اصلی توسط shimaa ووه چپ میری راست میری میخوری به بابلی چه خبره بابلیا موزیک بارانو گرفتن یه دوره ی گذراست ...
نوشته اصلی توسط Chavosh مساله بو نیس این خاک بیاد تو خونه کی تمیز کنه خب اینجوری هر دوش کثیف کاریه به قول خودت اگه وارد باشی میشه حداقل چند ساعت روشن کن جلو کانال یه چیزی محکم بزار خاک نره تو اتاق
نوشته اصلی توسط Peyman یه دوره ی گذراست ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 385 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن