نوشته اصلی توسط A M I R الان این چه اواتاری ه ؟؟ اذیت نکن خداوکیلی چش بود مگه؟
نوشته اصلی توسط shimaa حالا چرا گوشه گیر ؟؟ برو اواتارتو عوض کن این چیه نوشته اصلی توسط A M I R جون من نذار اینا رو اون نــــــــه اسمه اهنگه خودش بودا!! منظوره دیگه ای نداشتم گوشه گیر چون کم هستند.توی فضاهایی که دختر و پسر مختلطن
نوشته اصلی توسط A M I R من خیلی فکر می کنم به این چیزا و به اصل هستی شک دارم شک نمیکردی عاقل نبودی ادم عاقل همیشه شک میکنه به همه چی
نوشته اصلی توسط A M I R من خیلی فکر می کنم به این چیزا و به اصل هستی شک دارم ب جمع ندانم گراها خوش امدی
نوشته اصلی توسط A M I R من خیلی فکر می کنم به این چیزا و به اصل هستی شک دارم اقا خداوکیلی این بحثو باز نکن که باز میرم تو فکر و شب خوابم نمیبره!! من همش فکر میکنم اون دنیا که میگن تا ابده،حالا به فرض این که بریم بهشت،تا کی هستیم؟ عمر معناشو از دست میده.
نوشته اصلی توسط Herzeleid بدتر میدیدی که چی؟؟ میگفتی اها اینو ببین پس منم برم خداروشکر کنم وضعم از این بهتره.... بسه دیگه! چه قدر این طوری خودمونو راضی کردیم...بسه دیگه کاش شجاعتش بود تمومش میکردیم. از فردا یه بعد دیگه بدبختی میاد سراغم
نوشته اصلی توسط mali68 کاش شجاعتش بود تمومش میکردیم. از فردا یه بعد دیگه بدبختی میاد سراغم درد همینجاست دیگه... واسه تو از فردا واسه یکی دیگه پس فردا یا یه روز کوفتی دیگه بدبختی هست تا اخر دنیا
نوشته اصلی توسط Herzeleid درد همینجاست دیگه... واسه تو از فردا واسه یکی دیگه پس فردا یا یه روز کوفتی دیگه بدبختی هست تا اخر دنیا تف تو این دنیا که هیچی جز چزوندن من نداشت
The Greatest Bastard.
نوشته اصلی توسط mali68 تف تو این دنیا که هیچی جز چزوندن من نداشت تُف به این دنیا تُف....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 382 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 382 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن