نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بخوام بگم همه واژه هام ستاره دارن میشن مرتیکه ی دیوث قرمساق دو به هم زن بی ادب واقعا دو بهم زنه
اعتراض شديد رونالدو به بنزماي مسلمان بعد بازي . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . كريم به خدا مسلمون نيستي به والله مسلمون نيستي
نوشته اصلی توسط 3fide فرودگاهم که داشتین فرودگاه بین المللی داریم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اعتراض شديد رونالدو به بنزماي مسلمان بعد بازي . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . كريم به خدا مسلمون نيستي به والله مسلمون نيستي قضیه چیه ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه بابا از بس سیاه بود سفیدی چشاش فقط معلوم بود تو عکس اول ، در ضمن پسر بود مراقب خودت باش از كودوكودو نياد سراغت
نوشته اصلی توسط 3fide بی ادب واقعا دو بهم زنه یه دو به هم زنیه که نگو الان شیما بام حرف نمیزنه به خاطر این دیوثه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بخوام بگم همه واژه هام ستاره دارن میشن مرتیکه ی دیوث قرمساق دو به هم زن عوضی من به خاطرت یه هفته بن شدم اصلا رو خودم اوردم ؟ فک نمیکردم انقدر محبوب باشم
نوشته اصلی توسط Milad فرودگاه بین المللی داریم خوب پس کلان شهره
نوشته اصلی توسط Milad قضیه چیه ؟ كليپ رو نديدي ؟ ورق بازا بحثشون ميشه
نوشته اصلی توسط Milad عوضی من به خاطرت یه هفته بن شدم اصلا رو خودم اوردم ؟ فک نمیکردم انقدر محبوب باشم نه باو ساده ای ؟ حذف کردم درخواستشو رفت تو فالورا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 631 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 631 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن