نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یعنی وضشون از اصفهانیا بدتره؟ باع اصفهانی چیه؟؟ اراکه میفهمی اراککک
نوشته اصلی توسط 3fide میلاد و با کاسپین میفرستیم انگار مینی بوسه
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دارم رو ملودیش کار می کنم تقریبا تمومه بده فیسبوکشو ببینم چقد قیمت میده چرا این
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو که خداروشکر ممنوع الخروجی ولی برو برا بجه ها مایو بخر من از اون ادمایی ام که به این جمله خیلی اعتقاد دارم دیگی که واسه من نجوشه ... شده برم سمت نیروگاه اراک بمب بزنم فنلاندو نابود کنم نمیزارم اینا بیان
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi دارم رو ملودیش کار می کنم تقریبا تمومه بده فیسبوکشو ببینم چقد قیمت میده شعراش هر چندتاش يكي خوب درمياد يه شعر ديگه جديدا گفته اونم جالبه طرف تو تاكسي ِ و چشمش از تو آيينه ميافته به دختره خيلي قشنگ توصيفش كرده
نوشته اصلی توسط Herzeleid باع اصفهانی چیه؟؟ اراکه میفهمی اراککک حالا چرا با تشدید میگی ریا میشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگه به میلاده که میگه هواپیما چیه مینی بوس نداره صوابش به اینه که سختی راه رو بکشی
نوشته اصلی توسط 3fide حالا چرا با تشدید میگی ریا میشه تا به عمق ماجرا پی ببره
نوشته اصلی توسط Milad من از اون ادمایی ام که به این جمله خیلی اعتقاد دارم دیگی که واسه من نجوشه ... شده برم سمت نیروگاه اراک بمب بزنم فنلاندو نابود کنم نمیزارم اینا بیان معافبت تحصیلی نداری
نوشته اصلی توسط Milad من از اون ادمایی ام که به این جمله خیلی اعتقاد دارم دیگی که واسه من نجوشه ... شده برم سمت نیروگاه اراک بمب بزنم فنلاندو نابود کنم نمیزارم اینا بیان ها دیدین بچه ها چقد میگفتم دیوثه باور نمیکردین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 330 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 330 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن