[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی را میتوان علی کریمی موسیقی ایران دونست!
مردی که با ورود به موسیقی کم کم تبدیل به ستاره شد
ولی تو این مسیر خودش رو از همون اول از بقیه جدا کرد و خودش را کناری کشید و در گوشه ای از دنیای خود با گوشه گیریه به جایش تو این هیاهوی پر ادعای دیگران، بدون تو چشم انداختن خود، تو چشم رفت! و بهترین کار رو کرد..
تو مسیر زندگی ، آدم اول اهسته نرم است ، کم کم با بازی های بیرحمانه ی دنیا،
غمگین و دلگیر میشود ، خشمگین میشود ، عاصی میشود ، و در اخر دلسرد و بیخیال ... وهمچنان عاصی و دردمند میشود
میگن تو زندگی هرچقد بیشتر بفهمی بیشتر درد میکشی ... و محسن خودش میگوید یه دردمند است .. و این رو خودش نمیگفت اکثر ماها خیلی وقت بود که این رو میدونستیم
اکثر کار های محسن ، ریشه ای از دردنامه دارن ، با جون و دل قاطی شده و بخشی از روح محسن هم توش دمیده شده
به قول خودش هزاران سوال بی جواب توی ذهن دارد که راه های فرار ازش خیلی کمه و تنها باید به بیخیالی زد و درد های حاصل ازش رو فریاد ..
ناجوانمردیست بعضی از اهنگ های محسن رو پلی کرد و فقط لذت برد
این کار ها را باید بفهمید و درد کشید و همدردی کرد و بعد لذت برد !!
مخاطبایی که اهنگ رو پلی میکنند و فقط دل به ظاهر نمی بندند رو باید ستود !
خودمونی بگم :
باید به محسن حق داد ، که اکثر کنسرت ها کنسرت نیست جنگ شبانه اند !
بیشتر مردم به کنسرت میروند که عقده گشایی کنند شادی ها رو
کافیست یک بار به ته سالن برید و بنشینید و شاهد همه اتفاقات باشید..
اکثر مردم اهنگ هایی رو تو یو اس بی میریزند برای ماشین ها که بیس دار باشه که به قول خودشون بترکونن جاده هارو
بیشتر مردم اهنگ های قر و فر دار دوست دارن ، اهنگ هیچی نداشته باشه از شعر تعطیل باشه اما ملودی ریتمیک داشته باشه که به دل بنشیند
که باید به محسن حق داد.
و حتی مخاطبای محسن چاوشی هم دو دسته اند،
دسته اولی که مخاطبایی واقعی هستن همون هایی که روز انتشار البوم وقتی به ترک قطار رسیدن ۲۰ بار ریپلی کردن تا این پازل گنگ رو سر هم کنند و سر هم کردند و درد جدایی رو فهمیدن و درد کشیدن و لذت بردند
همون هایی که با ترک شیرمردا نزدن رقصیدن و فقط دل به زیر صدا ها سپردن و صــــبـر ...
و دسته بعدی که هوادارن و مشوق و هر چه پیش آید خوش آید!!
یک بار دیگه با دقت مصاحبه ی محسن رو بخونید و خیلی از نکات رو میفهمید
و حتی یکی از دلایلی که محسن رو به بیخیالی و بی حوصله گی زده شاید بعضی از همین موارد باشه ...
نرم و حساس مثل یه شاخه ، عاصی و بی حوصله شاید چنگیز !
ویرایش توسط Sajjad_MCH : 05-18-2015 در ساعت 06:08 PM
سجاد نهاوندی باز کدوم اسکلیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بله شما و امثال شما مث وایکینگ ها هستید دوست عزیز که ازشون فقط یه اسم میمونه و بس-محسن یه حرفی میزنه شما غش و ضعف نرو-من نه طرفدار 6.8 هستم و نه کارای مسخره موزیسین های ایرانی رو دنبال میکنم-شما از خودت حرف بزن و نقل قول ... محسن رو به من ننداز چون من میدونم با چی روبرو هستم
فوق حرفه ای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 422 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 422 مهمان ها)