رحیم صفوی که دستیار و مشاور عالی رهبر ایران در امور نظامی است در این برنامه گفته است این که ایران میتواند، «حیفا» و «تلآویو» را در صورت مواجهه با تهدیدی از جانب اسراییل، «با خاک یکسان کند»، شعار نیست و ایران کاملاً قدرت انجام چنین کاری را دارد.
او همچنین مشابه آن چه که رهبر ایران به تازگی هشدار داده بود، گفته است که امکان دارد برخی بخواهند ناامنی را به مرزهای ایران بکشانند اما حکومت ایران قدرتمند است و نیروهای مسلح میتوانند، امنیت خلیج فارس را تضمین کنند.
او اضافه کرده است که دستگاههای اطلاعاتی ایران اشراف کامل بر هواپیماها و ناوهای آمریکایی دارند و آنها را رصد میکنند: «ما حتی زیردریاییهای آمریکا را که از زیر آب از تنگه هرمز عبور میکنند رصد میکنیم و حتی وقتی میخواهند از تنگه هرمز عبور کنند شناورهای نیروی دریایی **** بالای سر آنها میروند و به آنها هشدار میدهند که روی آب بیایند زیرا زیردریاییها در عبور از تنگههای آبی جهان طبق قوانین باید به سطح آب بیایند.»
سلام بجه ها . یه خواهش داشتم لطفا میشه یکیتون برام یه تفسیر کلی از اهنگ همسایه بده ؟؟ من خیلی به این اهنگ حس خوبی دارم و ازش فوق العاده لذت میبرم اما خب کلیت شعر رو نمیفهمم و میدونمم این مشکل خودمه نه شعر، واسه همین دارم کمک میگیرم ازتون. مثلا تهران دریا نداره دریا استعاره از چیه ؟ کشتی بی سرنشین استعاره از چیه ؟ من سعی کردم نمیرم منظورش چیه ؟؟
شعر رو هم می نویسم که نیاز به نوشتن دوباره نداشته باشید.
♫♫♫دریا واسه کشتیای بی سر نشین جا ندارهپس من چرا غرق بودم تهران که دریا ندارهاین گوشه از شهر، امنه من سعی کردم نمیرماینقدر نمیرم که آخر این گوشه پهلو بگیرمتو سالها سرنشین این گوشه از شهر بودیاما با من که همیشه همسایتم قهر بودی♫♫♫آرامش قبل طوفان ابروی اون روی ماههاخمت به من گفت هر شب طوفان سختی تو راههچند روز، چند سال ، چند قرناز رد پامون گذشتهقلبم به عمره یه تاریخاز این خیابون گذشتهقلبم مثه گوش ماهی با موج موهات رفیقهعشق من این تنگ کوچیک ، کوچیکه اما عمیقه…دریا واسه کشتیای بی سر نشین جا ندارهپس من چرا غرق بودم تهران که دریا نداره♫♫♫هرجا پی یت رفته بودم دلتنگ برگشته بودمآشفته و خسته انگار از جنگ بر گشته بودممن خوب بودم تا یه شهر با خشکسالیش بدم کردخوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دریا زدم کرد…ترانه سرا : حسین صفا
در حال حاضر 601 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 601 مهمان ها)