نوشته اصلی توسط Betty خَفَ با
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH پ الان یا خاموشه یا واگذار شده نه یکی از بچه ها تست کرد جدیدا خودش بود
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان خودت نگیری یه وقت اینارو
نوشته اصلی توسط Betty کمتر بزک کن زیر چشمش گود رفته نگاهش دلم را میلرزاند ارام لب باز میکند از چه رنجیده ای تو با اشک جوابم را میدهد
نوشته اصلی توسط Herzeleid یه شیطنت کورکانه خاصی توش هست اها کودکانه..کورکورانه خوندمش اول.....خوشم میاد ازش
نوشته اصلی توسط Betty کورکورانه..... بحثیست مفصل و از حوصله خارج....خوشم میاد ازش. زیاد با شخصیتش حال نمیکنم! اما خب در کل خوب است
نوشته اصلی توسط Herzeleid زیاد با شخصیتش حال نمیکنم! اما خب در کل خوب است از اون قسمت شخصیتش که اهمیت نمیده به تهدیدا و وزوزهای کسانی که میخوان به همه دنیا سلیقه ی خودشونو بقبولونن خوشم میاد... مثل گلشیفته.. به نفس کارشون کار ندارم
نوشته اصلی توسط 3fide زیر چشمش گود رفته نگاهش دلم را میلرزاند ارام لب باز میکند از چه رنجیده ای تو با اشک جوابم را میدهد
نوشته اصلی توسط Betty از اون قسمت شخصیتش که اهمیت نمیده به تهدیدا و وزوزهای کسانی که میخوان به همه دنیا سلیقه ی خودشونو بقبولونن خوشم میاد... مثل گلشیفته.. به نفس کارشون کار ندارم اون قسمتش شاید تنها قسمت قابل تحملشه!
نوشته اصلی توسط Betty نکند ان.زن درون.اینه منم آب میپاشم به آینه به صورتم نگاه میکنم در اینه زنی افسرده نگاه میکند بمن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 337 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 337 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن