نوشته اصلی توسط 3fide وسط بحث دعواتون نشه تو چیکاره ای پس این وسط
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون جماعت که چیزی ندارن! شوخین در حدی نیستن بخوان معیاری داشته باشن اصن شاهینم کم نداره تو فناش از این بی مغزای سینه چاک حالا همشونم نوجوون نیستن که!! من میگم تو بدترین کار جهانم پیدا کنی همیشه یکی هس که بگه این خوبه...از نظر ما بی مغزه از نظر خودش خیلی حالیشه
نوشته اصلی توسط 3fide وسط بحث دعواتون نشه میترسه باو یه داد بزنم میره تو کمد قایم میشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو چیکاره ای پس این وسط این بتی مدل من اعصاب داغونه ولش،کنن همه رو میخوره
نوشته اصلی توسط Betty میترسه باو یه داد بزنم میره تو کمد قایم میشه فقط،نخورش
نوشته اصلی توسط 3fide این بتی مدل من اعصاب داغونه ولش،کنن همه رو میخوره دروغ میگه من خیلی خوش اخلاقم
نوشته اصلی توسط Betty حالا همشونم نوجوون نیستن که!! من میگم تو بدترین کار جهانم پیدا کنی همیشه یکی هس که بگه این خوبه...از نظر ما بی مغزه از نظر خودش خیلی حالیشه سن و سال منظورم نبود...یکی میتونه خحیلیم سن و سال داشته باشه ولی بی مغز باشه تو همین جا هم داریم! اون که بلههه! منتها ما که به خودمون شک نداریم؟؟
نوشته اصلی توسط Betty چه خبر هیچی به سقف نگاه میکنم
نوشته اصلی توسط Betty دروغ میگه من خیلی خوش اخلاقم تو که خیلی خوبیییییییییی
نوشته اصلی توسط Herzeleid سن و سال منظورم نبود...یکی میتونه خحیلیم سن و سال داشته باشه ولی بی مغز باشه تو همین جا هم داریم! اون که بلههه! منتها ما که به خودمون شک نداریم؟؟ نکن اقا نکن پسر خوب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 533 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 533 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن