نوشته اصلی توسط Herzeleid ماشین ظرفشویی بهترین اختراع بشره پول بده بخر ظرفا هم قبل اینکه بذاری تو ماشین باید اشغالاشونو پاک کنی همچین بی دردسرم نیس
نوشته اصلی توسط Betty آره میدونم آمریکاس آخه تو به عقل خودت جور در میاد سی چهل سالش باشه؟؟ یه تین ایج بیش نیس...مگه اینکه واقعا جاودانه باشه عکس دخترایی که تو اتیش سوزی مدرسه شین اباد سوخته بودن گذاشته بود نوشته بود تو ایران اینقد وحشی ان دخترارو اسد پاشیدن تجاوز کردن بهشون اره بابا سنش خیلی زیاده تین ایج نیست یکی میگفت سی چهل سالشه امارشو میگیرم وخ کردم این ضد حکومتی از طرف امریکا ساپورت میشه برو تو وبش درودیوار وبشو ببین یه شعار معروف هم داره نمیشه گفت مغزش خله
نوشته اصلی توسط Betty گناه داره اذیتش نکنیم امین تنها گیر اوردین نوبت منم میرسه
نوشته اصلی توسط Betty پول بده بخر ظرفا هم قبل اینکه بذاری تو ماشین باید اشغالاشونو پاک کنی همچین بی دردسرم نیس وا جهازتو.خودت ببر وظیفه اون نیست که
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره بابا سنش خیلی زیاده تین ایج نیست یکی میگفت سی چهل سالشه امارشو میگیرم وخ کردم این ضد حکومتی از طرف امریکا ساپورت میشه برو تو وبش درودیوار وبشو ببین یه شعار معروف هم داره نمیشه گفت مغزش خله ویدئوهاشو دیدم معلومه شعارش چیه دیوانه نباش آدم هرچقدرهم خوب بمونه تو سی چهل سالگی همچین صورتی نداره...قشنگ بچه اس
نوشته اصلی توسط 3fide من لیگ جهانی شروع شه انتخابمو میکنم میگن ادما دنبالی چیزای نداشتشونن! شصت سانتی
امریکا هم دیوانه نیس از همچین کسی حمایت کنه که جز 4 تا احمق کسی جدی نمیگیرش... پول و وقتشونو جایی سرمایه گذاری میکنن جواب بده...این یارو جوکه فقط
نوشته اصلی توسط 3fide وا جهازتو.خودت ببر وظیفه اون نیست که تو شریک دزدی یا رفیق قافله
نوشته اصلی توسط Betty پول بده بخر ظرفا هم قبل اینکه بذاری تو ماشین باید اشغالاشونو پاک کنی همچین بی دردسرم نیس می ارزه به خدا البته 2 3 تا ظرف که این حرفا رو نداره یه وقتایی مزه میده اصن
نوشته اصلی توسط Herzeleid تنها گیر اوردین نوبت منم میرسه آقا دیگه جبران نکن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 673 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 673 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن