من اتفاقا تو رابطه هستم یه رابطه معمولی ولی بحث هایی که میشه یه چندتا شوخی هم کنارش میذاریم شما دور بر ندار مث این پیرزنا بعد تحویل خود ما بدی ، شوخی های من اینجا با دوستای خودم شوخیه اگه با این شوخیا شما منحرف میشی و یه موقع ارضا میشی پس جوک هم نخون یا راه بیووفت برو تو این صفحات پیجای جک ها
بهشون پی ام بده دخترای بازا داری با شونصدتا دختر لاس میزنی ... ذهن بیمار داستان داره خیلی هم داستان داره .. نت که داری فیلم هم میبینی بشین ببین طرف اونور هم دوست دخترشو رو داره هم با دختر حرف میزنه هم شوخی و جوک جنسی میکنه هم از صدتا بیمار ذهنی پاک تره
پدر و مادر سرین چه ربطی به بحث ما داره ، کامنت اولا که اسم تو رو اوردم ربط داشته به عقایدش در باره اسلام اون موادر باقیش مگه اسم تو رو اوردم
داشتم با بتی حرف میزدم میگفت بااباش سرهنگ نیست شایعه است من گفتم الاان برات امارشو میگیرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 665 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 665 مهمان ها)