تو راهه یونی راننده به من گفت جوون ..
ما همسن شما بودیم شیر و کره و سرشیر تازه میخوردیم نه روعن نباتی که الان هس ..
هر شب بودیم تو از این مجلس های رقص ..
میگه من با این سنم بیا یکی من تو رو مشت بزنم یکی تو منو بزن ..
افسردگی کجا بود ..
تو راهه یونی راننده به من گفت جوون ..
ما همسن شما بودیم شیر و کره و سرشیر تازه میخوردیم نه روعن نباتی که الان هس ..
هر شب بودیم تو از این مجلس های رقص ..
میگه من با این سنم بیا یکی من تو رو مشت بزنم یکی تو منو بزن ..
افسردگی کجا بود ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال گنده اومده تو ذهنم عربستان که همه جوره داعشو ساپورت میکنه چرا باز اومدن شیعیان عربستانو کشتن !
زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال و پری دارد با وسعت برگ،پرشی دارد اندازه ی عشق.زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه ی عادت از یاد من و تو برود.زندگی جذبه دستی است که می چیند.زندگی نوبر انجیر سیاه،در دهان گس تابستان است.زندگی،بعد درخت است به چشم حشره.زندگی تجربه شب پره در تاریکی است.زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد.زندگی صوت قطاری ست که در خواب پلی می پیچد.زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست.خبر رفتن موشک به فضا،لمس تنهایی ماه،فکر بوییدن گل در کره ای دیگر.زندگی شستن یک بشقاب است.زندگی یافتن سکه دهشاهی در جوی خیابان است.زندگی مجذور آینه است.زندگی گل به توان ابدیت،زندگی ضرب زمین در ضربان دل ما،زندگی هندسه ساده و یکسان نفسهاست.سهراب سپهری
هر وقت دارم ظرف میشورم میگم زندگی شستن یک بشقاب است.
در حال حاضر 314 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 314 مهمان ها)