نوشته اصلی توسط yaran هر چی من خیلی ادم پاکیم دعاهام همه میگیره ... کاری نکن از همین فاصله usbیتو بسوزونم
نوشته اصلی توسط yaran با کارت pci ;hv knhvl برای جلو دیگه از عقب نه!!! یه کابل تقریبا کلفته یه سرش تری یه سرش سوراخ سوراخه این سمت سوراخ سوراخ رو کجای مین باید بزنم؟ پایینه کیس که میشینی،سمت راسته پایین.همونجایی که ساتا ها هست.ولی فکر نکنم سرعته واقعی 3 بهت بده.نمیدونم دقیقا
نوشته اصلی توسط Rmin من خیلی ادم پاکیم دعاهام همه میگیره ... کاری نکن از همین فاصله usbیتو بسوزونم هنوز وصل نکردم جنتی!!!
نوشته اصلی توسط Chavosh اصغر والدز چرا سوشا رو نخریدین ؟
نوشته اصلی توسط yaran هنوز وصل نکردم جنتی!!!
نوشته اصلی توسط KHATAR پایینه کیس که میشینی،سمت راسته پایین.همونجایی که ساتا ها هست.ولی فکر نکنم سرعته واقعی 3 بهت بده.نمیدونم دقیقا نه اونجا نیس این 14 تا سوراخ داره فکر کنم به مینم نخوره رف تو کونم
نوشته اصلی توسط Rmin چی شده دقیقا ؟ والا منم دقیقا نمیدونم ولی مثه اینکه این لوله موله های اب بالای پارکینگ نشتی داشته زده خواره سقف پارکینگو پیوند داده
Rmin
نوشته اصلی توسط yaran نه اونجا نیس این 14 تا سوراخ داره فکر کنم به مینم نخوره رف تو کونم یه عکس میزاری ازش؟
نوشته اصلی توسط yaran چرا چی کاره ای؟ تو ایران همه انتظار میکشن دیگه منم شامل حالشون میشم
این خانه هم سیاه است
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 759 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 759 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن