نوشته اصلی توسط A M I R خوب اونم ما فقط شبکه 1 و 2 و3 داریم تازه شبکه 3 برفکی ه خسته نباشی
نوشته اصلی توسط pirana شب به شب فقط خندوانه چک میکنم ببینم اگه این عروسک آبودانیِ اومده ببینمش جناب خان اون قسمت مجید صالحی خیلی خوب بود
نوشته اصلی توسط Rmin جناب خان اون قسمت مجید صالحی خیلی خوب بود آره همین جناب خان... عالو عِوِرا فقط همون خوبِ... باز اونم نباشه خندوانه هم چرتِ
نوشته اصلی توسط A M I R خوب اونم ما فقط شبکه 1 و 2 و3 داریم تازه شبکه 3 برفکی ه بابا تلویزیون چی داره من اصلا تی وی ندارم فقیر بدبخت بیچاره ایم دیگه حالا خوبه شما تی وی رو دارین ما اونم نداریم
نوشته اصلی توسط A M I R ما ماهواره نداریم مگه میشه؟
نوشته اصلی توسط pirana آره همین جناب خان... عالو عِوِرا فقط همون خوبِ... باز اونم نباشه خندوانه هم چرتِ نوید جان خودت آواتارتو عوض کن این بچه رو گذاشتی با این عینک دودی فک میکنم خودتی
نوشته اصلی توسط pirana آره همین جناب خان... عالو عِوِرا فقط همون خوبِ... باز اونم نباشه خندوانه هم چرتِ داوید لوییزو بزار وسط قربانت به بچه ها سلام برسون بوس بوس
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نوید جان خودت آواتارتو عوض کن این بچه رو گذاشتی با این عینک دودی فک میکنم خودتی شبیه بچگیا خودمه
نوشته اصلی توسط A M I R الان الیاس میاد پست میزاره داعش نیم متر دیگه نزدیک شد دیوس انگار سر مرز خوابیده
نوشته اصلی توسط KHATAR مگه میشه؟ چرا نشه همون بهتره که نداشته باشه ماهواره چی داره هر کی میخواد سرگرم بشه بیاد اینجا هزار برابر ماهواره بش خوش میگذره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 364 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن