یعنی پرسپولیس صعود نکنه من دیگه اینجا نمیام حالا ببین کی گفتم.
یعنی پرسپولیس صعود نکنه من دیگه اینجا نمیام حالا ببین کی گفتم.
عجب دنیای چرتیه . ممکنه یکی که همین الان اینجا میگه بخنده ، یه بحث کوچیک بیاد بعد همه رو ببنده به فحش
چقد آدما زود تغییر میکنن و چقد ما احمقیم تو شناخت آدمها .
من بشخصه دیگه غیر از کسایی که از قبل شناختم و از شخصیت و انسانیتشون مطمئنم با کسی کوچکترین رابطه ای برقرار نمیکنم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
سریال گاتهام من دیدم یتمن متمن چیه سرگذشت زندگی جیمز گوردون هه فعلا ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم عبدلی 570 مگ تو DVD زدن ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
من اینو موقعی فهمیدم که به ادم نزدیک میشدن بعد که تقی به توقی میخورد مثلا زندگیتو میریختن رو دایره .. منم فهمیدم نباید هر کیو به خودش ادم نزدیک کرد .. همون چند ماه پیش زدم هر کیو نمیشناختم یا فهمیدن چجور ادمیه که سرک میکشن تو زندگی ادم از فیس انفرد کردم از اینجا هم دو سه نفر هستن فرندمن همون تو و نویدو ممر و یه چندتا دیگه
بعضی ادمارو اصلا نباید ادم به خودش نزدیک کرد
در حال حاضر 631 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 631 مهمان ها)