نوشته اصلی توسط Al!rezA سرعت سر میکرو یو اس بیش پایینه نسبت به قیمتش ارزش نداره اینقدر صرف کنی پول بدی یه کابل او تی جی بخری به صرفه تره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad سرعت سر میکرو یو اس بیش پایینه نسبت به قیمتش ارزش نداره اینقدر صرف کنی پول بدی یه کابل او تی جی بخری به صرفه تره مگه چنده سه تومنه دیگه کابلش
نوشته اصلی توسط Chavosh خب لینک بذار گفتم که کابل otgگرفت بش نخورد باس این مدلی که میخوره بدونم دقیق چیه همش یکیه الی ..مدل مختلف نداره ..شاید فلش یا کابله مشکل داشته
نوشته اصلی توسط Milad سرعت سر میکرو یو اس بیش پایینه نسبت به قیمتش ارزش نداره اینقدر صرف کنی پول بدی یه کابل او تی جی بخری به صرفه تره من رو گوشیم امتحان نکردم ساپورت میکنه؟؟
نوشته اصلی توسط Al!rezA همش یکیه الی ..مدل مختلف نداره ..شاید فلش یا کابله مشکل داشته فکر نکنم چون طرف خودشم گفته بود نخورد بش وردار بیار اینم رفته بود پس داده بود
نوشته اصلی توسط Chavosh مگه چنده سه تومنه دیگه کابلش نه این فلش دوسر ها گرونن
نوشته اصلی توسط Milad سرعت سر میکرو یو اس بیش پایینه نسبت به قیمتش ارزش نداره اینقدر صرف کنی پول بدی یه کابل او تی جی بخری به صرفه تره می دونم گفتم دو تاشو پشنهاد بدم بش
نوشته اصلی توسط A M I R یکی از کاربر تو لیستم پیچ الکسیس رو لایک کرده یه دیدی زدم به کتمنت ها اصلا کامنت خارجی نیست فقط ایرانی دیدم سالار رفیق مشترکم تو بودی فقط
نوشته اصلی توسط Chavosh فکر نکنم چون طرف خودشم گفته بود نخورد بش وردار بیار اینم رفته بود پس داده بود بابا کابله :/ همش یه مدله ..یحتمل گوشیش ساپورت نمی کنه .
نوشته اصلی توسط Herzeleid من رو گوشیم امتحان نکردم ساپورت میکنه؟؟ من رو گوشی جدیدم تست نزدم ولی رو تبلت داداشم تست کردم خورد تبلتش هم مدل شاخی نبود بعیده گوشیت ساپورت نکنه رو گوشی جی ال ایکس رفیقم که داغونه خورده این که دیگه لومیاست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 699 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 698 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن