نوشته اصلی توسط MaMaTiR کلا از نت کناره گیری کرده؟ آره. ديگه نمياد. هنوز باهاش در ارتباطم
نوشته اصلی توسط 3fide برید بخابید عین خاله زنکا نشستن اینجا سپيده يادته تايپيك شكرستان باران زدم ؟
نوشته اصلی توسط 3fide برید بخابید عین خاله زنکا نشستن اینجا تجدید خاطرات میکنیم تو نبودی اون موقع نه؟
نوشته اصلی توسط Betty خاطرات باحالی بود هرچند عمرمون به فنا رفت تو نت ولی خندیدیم آرهههه امشبم رفت جزو خاطرات
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آرهههه امشبم رفت جزو خاطرات بچمون گفت تفریح جوونیات چی بوده نمیخواد دیگه لیست بدیم.... یه کلمه :نت
باشه سپیده..حرفت منطقی بود عزیزم
نوشته اصلی توسط Betty بچمون گفت تفریح جوونیات چی بوده نمیخواد دیگه لیست بدیم.... یه کلمه :نت واقعا همينه من سه چهار سال پيش رو كه نگاه ميكنم اكثرا باران بودم خخخخ پارسال منم قهر كردم يه بار رفتم
نوشته اصلی توسط Betty بچمون گفت تفریح جوونیات چی بوده نمیخواد دیگه لیست بدیم.... یه کلمه :نت واقعا چقدر فعالیت داشتیم ما تو زندگی... نت
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! واقعا همينه من سه چهار سال پيش رو كه نگاه ميكنم اكثرا باران بودم خخخخ پارسال منم قهر كردم يه بار رفتم توام داستانتو بگو استفاده کنیم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! واقعا همينه من سه چهار سال پيش رو كه نگاه ميكنم اكثرا باران بودم خخخخ پارسال منم قهر كردم يه بار رفتم اینقد از این قهرا کردیم هیچکسم نرفته باز برگشتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 412 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 412 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن