نوشته اصلی توسط Betty خیلی کم...4 سال از پا افتادی که...میخوای برو دیگه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! واااااي راست ميگي من اينقدر زورم بقيه آلبوما رو زود دانلود ميكردن من شكلكاي سايت هم كامل واسم باز نميشد. از صبح كه لود ميشد تا شب هزار بار بايد رفرش ميزدم تا همه شكلكا رو بياره من همش پشت اون کانکت اولیش گیر میکردم خانواده هم که اهل تلفن رومای یاهو
نوشته اصلی توسط mali68 خوشم میاد ملت میزنن تو سر و کله هم تو میخندی من گفتم ایگنور کنین همو .. چیکار کنم دیگه تازشم رفتم سپیده رو با احسان اشتی بدم چند ماه پیش.. از اون شب دیگه سپیده که باهام حرف نمیزنه هیچ.. امینم جو گرفت دیگه باهام حرف نزد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يه بار ماني صبح تايپيك زد من رفتم همه اومدن پست گذاشتن كجا. تر خدا نرو بعد شب اومد يه تايپيك ديگه زد من رفتم سركار الان برگشتم خیلی عوضیه
نوشته اصلی توسط mali68 از پا افتادی که...میخوای برو دیگه نه میخوام از دیال آپ که شروع کردم تا آخر برم ببینم تهش کجاس
نوشته اصلی توسط Betty من همش پشت اون کانکت اولیش گیر میکردم خانواده هم که اهل تلفن رومای یاهو ياهو خوب شد جمعش كردن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ياهو خوب شد جمعش كردن وگرنه کارتن خواب میشدی الان
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ياهو خوب شد جمعش كردن ملت میرفتن کافی نت که برن یاهو چت کنن برم بکپم دیگه خوش گذشت
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من گفتم ایگنور کنین همو .. چیکار کنم دیگه تازشم رفتم سپیده رو با احسان اشتی بدم چند ماه پیش.. از اون شب دیگه سپیده که باهام حرف نمیزنه هیچ.. امینم جو گرفت دیگه باهام حرف نزد خب از این کار بیا بیرون پسرم..مال اینکار نیستی تو..امین برمیگرده باید برگرده یعنی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR وگرنه کارتن خواب میشدی الان من اهل چت نبودم زياد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 479 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن