نوشته اصلی توسط Rmin صحنه را دیدم فقط هلاک اون درایو 99 مگابایتیتم اون از رموز آفرینشه به هر حال تنکیوانه
Rmin
نوشته اصلی توسط Rmin صحنه را دیدم فقط هلاک اون درایو 99 مگابایتیتم من هاردم 3 ترا انداختم لامصب هی پر نمیشه 1 ترا بنداز روش خب
نوشته اصلی توسط AkbaR اون از رموز آفرینشه به هر حال تنکیوانه کاری نکردم ...
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من هاردم 3 ترا انداختم لامصب هی پر نمیشه 1 ترا بنداز روش خب فک کنم با من کار داری آقارو باش فن گرافیکم 3 ماه بود خراب شده بود همین دیروز عوضش کردم
نوشته اصلی توسط AkbaR فک کنم با من کار داری آقارو باش فن گرافیکم 3 ماه بود خراب شده بود همین دیروز عوضش کردم اکبر سیستمت نترکیده تا حالا خب خسیس توام شدی مثه این رفیقام بیا خودم یه ترا میدم بت
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 اکبر سیستمت نترکیده تا حالا خب خسیس توام شدی مثه این رفیقام بیا خودم یه ترا میدم بت خسیس نه خسته ام
بچه ها بی تعارف اگه خوب نیست بزنید تو ذوفم غرورمو خورد کنید دلمو بشکنید و بگید عوض کنم
این کیه ؟
نوشته اصلی توسط Rmin بچه ها بی تعارف اگه خوب نیست بزنید تو ذوفم غرورمو خورد کنید دلمو بشکنید و بگید عوض کنم نه چرا خیلی هم خوبه فقط این عکس شهیده ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR خسیس نه خسته ام همون فنم که بعد از سه ماه عوض کردی خیلی لطف کردی ازسرشم زیاده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 674 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 674 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن