صفحه 7884 از 18605 نخستنخست ... 688473847784783478747882788378847885788678947934798483848884 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 78,831 به 78,840 از 186050

موضوع: Chavoshi News |

Hadi 0021
    Guest
    تو که هر کی هرچی میگه سریع میگی تایید بالاخره ما نفهمیدیم طرف کدوم ازما هستی ؟

فعال

Hadi 0021
    Guest
    تقدیم به دوستان عزیزم
    صبح روز جمعه به عشق بچه هایی که تگ کردم

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @

بی تو، مهتاب‌ شبی ، باز از آن کوچه گذشتم

همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم

شدم آن عاشق دیوانه که بودم

در نهانخانه ی جانم ، گل یاد تو درخشید

باغ صد خاطره خندید،
    عطر صد خاطره پیچید :

یادم آمد که شبی باهم از آن کوچه گذشتیم

پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم

تو، همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

من همه، محو تماشای نگاهت

ویرایش توسط Hadi 0021 : 06-12-2015 در ساعت 07:06 AM

4. 10 کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مونوم دکتر سوکراتس اگه نموشناسی مونو بوخون کا مو هم درس خوندوم هم دکترا گرفتم کا اما آبودانی بودودم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

آلبوم آماده شده ولی فعلاً پخش به تاخیر افتاده
    لامصب جیمز دیوانه شده مهار این جیمز غیر ممکنه اما من میگم اگه بازی چهارم هم ببازیم ، بازم قهرمانیم البته اگه جیمز افت کنه دی وی دی سه تا بازی رو گیر آوردم ببینم نظر کارشناسانه خودم را اعلام خواهم کرد البته نه با گزارش آیدین مقیمی با گزارش کوین هارلن استیپ کُری تیریییییییییی یس
    البته اینم در نظر داشته باش که من خالی بندم

بالاخره هر جور هست تا آخر امسال میاد گمون نکنم شادمهر بذاره فاصله آلبوم قبلی با جدید 4 سال بشه

فکر کردی لبرون الکی شده لبرون ..مرد واقعی روزهای سخته ...تازه بسیار شانس آوردین که دو تا از خوبای کلیولند مصدومن
    love که تو بازی های پلی آف مصدوم شده بود..irving هم تو بازی اول با وریورز ناقص شد
    استفن هم خدایی مهار نشدنیه ..بعضی اوقات دیگه اینقد خوب بازی میکنه که حسابی حرص همه را در میاره..لبرون بازی دوم خیلی بهش فشار اومده بود بعدشم کشیده شد به ot دیگه اینقدر کلافه شده بود از دست اونها زمان که تموم شد یه نعره وحشتناکی زد و توپ را محکم کوبید به زمین
    این بازی سوم هم که باختن طفلک کم مونده بود گریه اش بگیره اما لامصب ها تو 50 ثانیه آخر هم در عین حالی که عقب بودن با تمام قدرت فشار میاوردن و حمله میکردن ...کلیولند اگه جای اونها بود عمرا اگه اون طوری با انگیزه تا ثانیه آخر حمله میکرد
    مقیمی کیه مال شبکه 3 آره گزارش انگلیسی یه چیز دیگست منتها من چون اچ دی دوست دارم مجبورم با گزارش لهستونی بازی را نگاه کنم والا انگلیسیشم در دسترسه
    ما بریم تمشای Live بازی ...فعلا 35 -26 به نفع شما

Moderator
    تیزر بنیامین

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تیزر بنیامین
    قشنگ بود ؟ دان نکردم همش پای آپلود بودم

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    تقدیم به دوستان عزیزم
    صبح روز جمعه به عشق بچه هایی که تگ کردم

بی تو، مهتاب‌ شبی ، باز از آن کوچه گذشتم

همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم

شدم آن عاشق دیوانه که بودم

در نهانخانه ی جانم ، گل یاد تو درخشید

باغ صد خاطره خندید،
    عطر صد خاطره پیچید :

یادم آمد که شبی باهم از آن کوچه گذشتیم

پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم

تو، همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

من همه، محو تماشای نگاهت

مرسی هادی جون ... صبحت بخیر

9. کاربر مقابل از Rmin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این ویدیو رو از نیکول دان کنین

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rmin نمایش پست ها
    مرسی هادی جون ... صبحت بخیر
    صبح توام بخیر خب دیگه منم برم بخوابم چشمام گرفت درد به خدا

12. کاربر مقابل از Hadi 0021 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    اشترم برو مکزیک البوم هیلاری داف

صفحه 7884 از 18605 نخستنخست ... 688473847784783478747882788378847885788678947934798483848884 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 589 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 589 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع