صفحه 7914 از 18605 نخستنخست ... 691474147814786479047912791379147915791679247964801484148914 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 79,131 به 79,140 از 186050

موضوع: Chavoshi News |

Hadi 0021
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط K A M R A N نمایش پست ها
    به روی چشم . به دل خودمم نشست
    چشمام سنگین شد برم لالا شب توام بخیر

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    چشمام سنگین شد برم لالا شب توام بخیر
    شب بخیر . منم رفتم

نیمه حرفه ای
    آرمین کجایی بابا خودت نیستی صدات مونده صدات چشمامو گریونده
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ستار پلی کردی ...

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    الی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای

ehsan1361
    Guest
    مطمئن باش همه خندیدن فقط رو نکردن تا اونجایی که لو نرفتی بیشتر میخندیدن بچه ها منم از شکلک راه به رات که وسط جمله ها همیشه میزاری فهمیدم خودتی

که گفتم میشناسمت ولی دیگه نخواستم بگم

خلاصه میریم تو این تاپیک و اون تاپیک یکی بیاد بچه ها رو دلشاد کنه که بد نیست اگه نخندیم چه کارکنیم بشینیم غصه بخوریم
    ببین خندیدن زوری نیست ! به هر حال هر کسی مشکلات و گرفتاری و ... داره تو زندگیش و شایدم رفتارش جوریه که نمیخنده و ... من یه سال شده اینجا اسپم ول میدم اخلاقم اینه که میگم و میخندم و نمیتونم خودمو بگیرم که آی من فلان هستمو و ... حالا نمیخوام بحث رو باز کنم و ... اعتقادم اینه باید تو این فضای نت سرگرم شد و مشکلات و گرفتاری ها رو فراموش کنیم و بگیم بخندیم ! حالا با بقیه کار ندارم که چی فکر میکنن ! منم اینجا انواع و اقسام توهین ها بهم شد ولی همه رو فراموش کردم !! اصن ولش کن کشش ندیدم این بحثو ! شاد باشیم ! گور بابای دنیا شبه بیانیه شد

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    جز بوی چرک چاک سینه های خالی از قلب در فضا نمیدمد
    مو هر روزو موروم حموما کا مو سی هر روزو موروم شط موزنوم به دل شط شونا موکونم کا شونای کرال سینه موروم تا چرکا در بویاد کا سینه های بوزورگی داروم کا مورسوم خانه ها کا د د ت موزونوم که سی بوی چرکا احساسو نوکونوم کا مودونوم با مو نبودیا کا

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    تا آخر 2015 که آره میاد آلبوم مشکلات بی پایان آونگ ...
    من دیشب دی وی دی دو تا بازی رو دیدم ! کلیولند بدون جیمز = هفت الماس قزوین جیمز همه کارس ! معلوم نیست فوروارده یا گارد امتیازی تازه شانس آوردن تو وقت اضافه جمیز حرف نداره ولی خوشم نمیاد ازش چون مغروره ! من از آدم مغرور متنفرم حالا هر کی میخواد باشه عاشق استیل بازی استیو کری شدم و اصن به نتایج نگاه نمیکنم
    کوارتر 3 : 71 به 65 به نفع ما این بازی رو ببریم قهرمانیم
    یه بار دیگه ام گفتم بیشتر بار کلیولند روی دوشه لبرون جیمزه و وقتی از زمین بیرونه تیم دچار سرگردانی میشه
    البته love و irving هم مهره های خوبین و اگه اونها مثلا تو بازی دیروز بودن وقتی کوارتر 4ام جیمز رفت میتونستند تیم را پیش ببرن
    ولی دیدیم 6 دقیقه مونده به پایان کلا از هم پاشیدن . عوض اینکه نفهمها اختلاف 12-13 تایی را جبران کنن بازی را تعطیل کردن رسما.. یه سری از بازیکنا بی عرضه ها دو امتیازی هم نمیتونستن شوت کنن بعد 3 امتیازی بی هدف پرتاب میکردن ..
    دریغ از یه جو انگیزه و اراده بازیکنهای گلدن استیت که تو وجود اینها باشه.. واقعا نا امید کننده بود بازیشون آدم 6 دقیقه وقت داشته باشه بعد بازیکناشون شلنگ تخته بندازن تو زمین
    بازیکن خوش استیل میخوای فقط جیمز هاردن...Fear the beard
    بازی 5 ام تو خونه وریورزه یا کاوالیرز ؟

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    یه بار دیگه ام گفتم بیشتر بار کلیولند روی دوشه لبرون جیمزه و وقتی از زمین بیرونه تیم دچار سرگردانی میشه
    البته love و irving هم مهره های خوبین و اگه اونها مثلا تو بازی دیروز بودن وقتی کوارتر 4ام جیمز رفت میتونستند تیم را پیش ببرن
    ولی دیدیم 6 دقیقه مونده به پایان کلا از هم پاشیدن . عوض اینکه نفهمها اختلاف 12-13 تایی را جبران کنن بازی را تعطیل کردن رسما.. یه سری از بازیکنا بی عرضه ها دو امتیازی هم نمیتونستن شوت کنن بعد 3 امتیازی بی هدف پرتاب میکردن ..
    دریغ از یه جو انگیزه و اراده بازیکنهای گلدن استیت که تو وجود اینها باشه.. واقعا نا امید کننده بود بازیشون آدم 6 دقیقه وقت داشته باشه بعد بازیکناشون شلنگ تخته بندازن تو زمین
    بازیکن خوش استیل میخوای فقط جیمز هاردن...Fear the beard
    بازی 5 ام تو خونه وریورزه یا کاوالیرز ؟
    استیو کِر دو گارده کرد و گوئیادالا حال جیمز رو گرفت بد جور بازم میگم کلیولند بدونن جیمز = هفت الماس قزوین 99.9 درصد بار تیم رو دوش ِ جیمزه ! اصن سیستمی به غیر از این ندارن love هم یه بازیکن معمولیه و در حد فینال نیست ! انگیزه که فیناله دیگه ! همه انگیزه دارن ولی سیستمای استیو کِر عالیه و مرتب تغییر سیستم میده و برنامه داره برای بازی !!
    جیمز هاردن یکی از خوبای گارد امتیازیه ولی بازیش بگیر نگیر داره !
    بازی پنجم صبح دوشنبه تو خونه کلیولند اینو ببریم قهرمانیم بدون شک

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    استیو کِر دو گارده کرد و گوئیادالا حال جیمز رو گرفت بد جور بازم میگم کلیولند بدونن جیمز = هفت الماس قزوین 99.9 درصد بار تیم رو دوش ِ جیمزه ! اصن سیستمی به غیر از این ندارن love هم یه بازیکن معمولیه و در حد فینال نیست ! انگیزه که فیناله دیگه ! همه انگیزه دارن ولی سیستمای استیو کِر عالیه و مرتب تغییر سیستم میده و برنامه داره برای بازی !!
    جیمز هاردن یکی از خوبای گارد امتیازیه ولی بازیش بگیر نگیر داره !
    بازی پنجم صبح دوشنبه تو خونه کلیولند اینو ببریم قهرمانیم بدون شک

حالا صبر کن لبرون میخواد اولین جام را نصیب کلیولند بکنه خیال میکنی ناامید میشن
    اگه بازی 6ام تو خونه کاوالیرز بود خیلی بهتر میشد هرچند خیلیم نقش چندانی تو برد و باخت یه تیم تو این موقعیت نمیتونه داشته باشه

دوستان منتظر سورپرایز بزرگ باشید...
    طبق گفته مدیر مستری 4 منتظر سورپرایز بزرگ باشید...
    این چی میگه ؟ منظورش موزیک ویدئو یا آلبومه به نظرت ؟

صفحه 7914 از 18605 نخستنخست ... 691474147814786479047912791379147915791679247964801484148914 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 493 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 492 مهمان ها)

1. abbasinfos

کلمات کلیدی این موضوع