صفحه 7915 از 18603 نخستنخست ... 691574157815786579057913791479157916791779257965801584158915 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 79,141 به 79,150 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

ehsan1361
    Guest
    حرف قرآن را بدان که ظاهریست

زیر ظاهر باطنی بس قاهریست

زیر آن باطن یکی بطن سوم

که درو گردد خردها جمله گم

بطن چارم از نبی خود کس ندید

جز خدای بی‌نظیر بی‌ندید

تو ز قرآن ای پسر ظاهر مبین

دیو آدم را نبیند جز که طین

ظاهر قرآن چو شخص آدمیست

که نقوشش ظاهر و جانش خفیست

مرد را صد سال عم و خال او

یک سر مویی نبیند حال او

حرفه ای

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    حالا صبر کن لبرون میخواد اولین جام را نصیب کلیولند بکنه خیال میکنی ناامید میشن
    اگه بازی 6ام تو خونه کاوالیرز بود خیلی بهتر میشد هرچند خیلیم نقش چندانی تو برد و باخت یه تیم تو این موقعیت نمیتونه داشته باشه

این چی میگه ؟ منظورش موزیک ویدئو یا آلبومه به نظرت ؟
    بازی ششم تو خونه گلدن استیته
    جیمز رو مهار میکنن ولی بستگی به شوتای استِد بَک داره که بگیره یا نه ! اگه نگیره ما راحت میبریم چون راه نفوذ جیمز رو بستن و کاری غیر از این نمیتونه بکنه ! استیپ خودومن که غیر قابل مهاره
    والا اینا کارشون معلوم نیست ولی آخرین خبری که داشتم این بود که متوقف شده ! اینطوری نمیشه باید دست به گوشی بشم ببینم بالاخره آلبوم اول مرداد میاد یا نه مدیر مستری 4 فعلاً به فکر تورهای تابستانیه حالا تا یکی دو ساعت دیگه بتونم برم یه جا خلوت زنگ میزنم و اگه خبری بود ، میگم امیر تیترو عوض کنه دوباره !! موسیقی لس آنجلسی لحظه ای شده هر لحظه یه اتفاقی می افته شهریور پارسال یادته گفتم آلبوم و ...

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    بازی ششم تو خونه گلدن استیته
    جیمز رو مهار میکنن ولی بستگی به شوتای استِد بَک داره که بگیره یا نه ! اگه نگیره ما راحت میبریم چون راه نفوذ جیمز رو بستن و کاری غیر از این نمیتونه بکنه ! استیپ خودومن که غیر قابل مهاره
    والا اینا کارشون معلوم نیست ولی آخرین خبری که داشتم این بود که متوقف شده ! اینطوری نمیشه باید دست به گوشی بشم ببینم بالاخره آلبوم اول مرداد میاد یا نه مدیر مستری 4 فعلاً به فکر تورهای تابستانیه حالا تا یکی دو ساعت دیگه بتونم برم یه جا خلوت زنگ میزنم و اگه خبری بود ، میگم امیر تیترو عوض کنه دوباره !! موسیقی لس آنجلسی لحظه ای شده هر لحظه یه اتفاقی می افته شهریور پارسال یادته گفتم آلبوم و ...
    جیمز اگه مث بازی دوم و سوم باشه مهارنشدنیه
    اوه اوه استفن را که نگو هر دفعه توپو گل میکنه یه سری بدوبیراه حوالش میکنم

آقا لطف میکنی ببین از آونگ خبر جدیدی هست راجع به آلبوم ..از بس شادمهر فاصله بین کاراش زیاد شده بود و بی برنامه بود بیشتر طرفدارام دیگه مثل قدیم پیگیر و مشتاق نیستن بدونن تک آهنگ کی میاد یا آلبوم قراره کی ریلیز میشه ..اینجا هم من و فرید و یکی دونفر دیگه فقط همش سرمیزنیم ببینیم خبر تازه از شادی چی هست ...چه تورای تابستونی با کیفیتی هم برگزار میکنن .. یه زمین 500 نفره خاکی هست آچیکاوایه چیه به اسم سالن مجلل تو پاچه مردم میکنن هر سال اسمش مثلا کنسرته دیگه خودت بهتر میدونی کیفیت اجراها چه افتضاحیه
    آره اما شادمهر این وسط نوبره دیگه ...الان ممکنه یه هفته مونده به زمان انتشار یه دفعه قاطی کنه تمام ترکایی که قراره تو آلبوم بده را پاکشون کنه از نو دوباره بسازه
    فعلا داداش .. شاد باشی
    ویرایش توسط peyman.2012 : 06-13-2015 در ساعت 08:41 AM

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    جیمز اگه مث بازی دوم و سوم باشه مهارنشدنیه
    اوه اوه استفن را که نگو هر دفعه توپو گل میکنه یه سری بدوبیراه حوالش میکنم

آقا لطف میکنی ببین از آونگ خبر جدیدی هست راجع به آلبوم ..از بس شادمهر فاصله بین کاراش زیاد شده بود و بی برنامه بود بیشتر طرفدارام دیگه مثل قدیم پیگیر و مشتاق نیستن بدونن تک آهنگ کی میاد یا آلبوم قراره کی ریلیز میشه ..اینجا هم من و فرید و یکی دونفر دیگه فقط همش سرمیزنیم ببینیم خبر تازه از شادی چی هست ...چه تورای تابستونی با کیفیتی هم برگزار میکنن .. یه زمین 500 نفره خاکی هست آچیکاوایه چیه به اسم سالن مجلل تو پاچه مردم میکنن هر سال اسمش مثلا کنسرته دیگه خودت بهتر میدونی کیفیت اجراها چه افتضاحیه
    آره اما شادمهر این وسط نوبره دیگه ...الان ممکنه یه هفته مونده به زمان انتشار یه دفعه قاطی کنه تمام ترکایی که قراره تو آلبوم بده را پاکشون کنه از نو دوباره بسازه
    فعلا داداش .. شاد باشی
    آقا زنگ زدم جو داده موزیک ویدئو که خوب از عید معلوم بود تابستون میاد زمانشو سوال کردم گفت اوایل جولای ( وسط مسطای تیر خودمون )از آلبوم سوال کردم گفت آرمین با توان بیش از 1000 اسب بخار داره تلاش میکنه برسونه به پخش ولی هنوز چیزی معلوم نیست !!
    در مورد جیمز که واقعاً مهارش مشکله ولی غیر ممکن نیست !! من اگه مربی بودم جوری حالشو میگرفتم که خداحافظی کنه استیپ که عشقمه موقعی که محافظ دندوناشو در میاره و میجوئه ، حال میکنم اصن با همه چیش حال میکنم
    در مورد اینکه دیگه کسی مشتاق اخبار شادمهر و بقیه خواننده های قدیمی نیست باید عرض کنم خدمتت که سینگلایی که جدید دارن چندان خوب بوده و از طرفی ذائقه موسیقی ملت ِ همیشه در سهنه عوض شده متاسفانه ! از اون طرف لس آنجسیا با چارتا ترانه سرا و آهنگساز دوزاری ایرونی کار میکنن که اصن اسمشونو هیچکی نشنیده تا الان !! اینکه میگن موسیقی لس آنجلسی تموم شده رو تا حدودی قبول دارم ولی دلیلش همینه ! امثال شادمهر و سیاوش و ابی و معین و ... نباید بیان هر چیزی رو بخونن ! اونم فقط برای اینکه تو بورس باشن ! تو این آشفته بازار همون بهتره که اینا هر سال یه سینگل بدن و خودشونو خراب نکن ! البته من هنوزم میگم موسیقی لس انجلسی یه سر و گردن بالاتر از موسیقی داخلیه !!! ناله رو از موسیقی داخلی بگیری چیزیش نمیمونه ولی متاسفانه ذائقه ملت عوض شده و ... هر کی بهتر ناله کنه
    در مورد شادمهر هم باید بگم متاسفانه صداش تغییر کرده و اون شادابی رو نداره ! گمت کردم رو گوش کن ! اصن به خاطر ِ همینه رفته سراغ ی کارای وکال محور !!! در هر صورت خدا کنه اینجوری نباشه !
    در مورد کنسرتا که وضعیت افتضاحه ! بیشتر شبیه پارتیه تا کنسرت ! دور هم باشیم و یه چی بخونیم و ...
    نه دیگه آلبوم بسته شده و دیگه مجال تنظیم دوباره نیست ! البته از شادمهر هر چیزی بر میاد

عجب بیانیه ای شد

9. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای

نیمه حرفه ای

ehsan1361
    Guest
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @ هر کی که حال میکنه
    حال که بحث بسکت داغه بزار حال کنیم تا تاپیک داغه لینکو بچسبونیم
    13 سال پیش در چُنین دیروزی لیکرز با فیل جکسون ِ کبیر با ستاره های همچون کوبی و شک با گارد امتیازی معمولی ولی 3 زن همچون دِرک فیشر و با بازیکنانی تخمی همچون والکر موفق شد تریپل کنه
    روح خاطراتمان شاد و یادشان پُر رهرو باد

13. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    یارانه برا شماها ریختن ؟

صفحه 7915 از 18603 نخستنخست ... 691574157815786579057913791479157916791779257965801584158915 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 552 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 552 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع