نوشته اصلی توسط Betty نه بابا ما مایه داریم 130 تا هزار تومنی نو داداشمم بهم بدهکاره نمیده پولمو کلاس بسکتبالش نزدیک بانکه گفتم فردا میام از جلو کلاست خودمو آتیش میزنم میدوم تا بانک یه تیر دو نشون چقدر تو بی ابرویی خوبه ازت ادم پول قرض بگیره
نوشته اصلی توسط 3fide مایه داریا پولمو دادن نصفشو میدم تو نفری یه مانتو نخی میخریم
نوشته اصلی توسط Betty پولمو دادن نصفشو میدم تو نفری یه مانتو نخی میخریم مانتویی که من میخام.گرونه همشو بده
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! حالا چجوري پولتو بالا كشيدن ؟ بانک میزان دیگه پولاشو وام داد به پدیده ورشکست شد الان رو دراش دو تا تخته ضربدری زدن تازه بعد از اون رفتم پولامو گذاشتم یه بانک دیگه چند روز پیش دیدم ملت ریختن پولاشونو بگیرن گویا اونم داره ورشکست میشه فکر کنم عامل نحسیشون پولای منه
نوشته اصلی توسط Betty بانک میزان دیگه پولاشو وام داد به پدیده ورشکست شد الان رو دراش دو تا تخته ضربدری زدن تازه بعد از اون رفتم پولامو گذاشتم یه بانک دیگه چند روز پیش دیدم ملت ریختن پولاشونو بگیرن گویا اونم داره ورشکست میشه فکر کنم عامل نحسیشون پولای منه تر خدا جاي ديگه سرمايه گذاري نكن
نوشته اصلی توسط 3fide چقدر تو بی ابرویی خوبه ازت ادم پول قرض بگیره هر روز میام دم خونتون میشینم عرق ریختم واسه اینا میفهمی عرق
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تر خدا جاي ديگه سرمايه گذاري نكن بدبختی میترسم بذارمشون خونه خونمون آتیش بگیره
نوشته اصلی توسط Betty هر روز میام دم خونتون میشینم عرق ریختم واسه اینا میفهمی عرق نیا دم خونمون نحسیت میگیرتم
نوشته اصلی توسط Gadfly مخلصم
نوشته اصلی توسط Betty بدبختی میترسم بذارمشون خونه خونمون آتیش بگیره بده من.واست نگه دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 380 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 380 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن