[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون میدم و وایمیستم مگه اینو نمیخواستی مگه اینو نمیخواستی
نه توی یه تبه دیگه بودم میخواستم بعدا برم وبلاگتو ببینم.
دوست دختر که اقا دیشب از ساعت 12 شروع کردم تو واتزاپ داشتم با یه دختره چت میکردم.شماره بهش داده بودم داشتم مخشو میزدم.
تا ساعت 4 ادامه داشت!نمیدونم بی خوابی زده بود به سرش،یه کلمن قهوه خورده بود،اصلا خواب بی خواب.
من از طرفای 2 خوابم گرفت گفتم بهش نگم که نارحت بشه خودش کم کم بیخیال میشه ولی 4 که دیدم بیخیالشدنی نیست گفتم چشام داره البالو گیلاس میچینه گفت برو بخواب
با وجود اینکه ظاهر شدن مار خای شنزار در سریال باعث ناامیدی بسیاری از خوانندگان کتاب شد و حتی کسانی که کتاب را نخوانده اند هم از آن ها خوششان نیامد بازیگر نقش نایمریا طی مصاحبه ای گفت:
یک اتفاق بزرگ درباره ی مار های شنزار خواهد افتاد .خیلی بزرگ. . من نمی توانم تصور کنم که مردم چطور واکنش نشان خواهند داد.قسمت ده از این فصل یک حرکت بسیار کلیدی و مهم در داستان سریال است و مارهای شنزار هم بخش مهمی از این حرکت هستند.
بن فایده نداره @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نتت رو قطع کن روز موعود
اقا یه عکسا اشتباهی بود برید دوباره ببینید.اون یکی عکسه رو میخوام یه پسته جداگانه بزنم براش
در حال حاضر 832 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 832 مهمان ها)