نوشته اصلی توسط Milad یه سر رفتم تاپیک گیم اف فرونس لینک سریالو بزارم رو دل چشمم افتاد به کامنتا عوضیا سریالو تعریف نکنید ها منم دیدم از این امیر آبی گرم نمیشه باید خودم شبونه بکشمشون
نوشته اصلی توسط Betty من 3 فصلو تو یه هفته دیدم چشم واسم نموند تقریبا روزی 4 قسمت و به عبارتی 240 دقیقه خسته نباشی قهرمان
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Gadfly یا خدا والا فعلا که هی دارم فیلم میگیرم نصفه نگاه میکنم حوصلم سر میره ول میکنم :|
نوشته اصلی توسط Rasool24 تقریبا روزی 4 قسمت و به عبارتی 240 دقیقه خسته نباشی قهرمان چاکریم
یکی بره نویدو جم کنه
سینجول کجایی مرد پاشو برو مجله رو دریاب
نوشته اصلی توسط Betty ها منم دیدم از این امیر آبی گرم نمیشه باید خودم شبونه بکشمشون تمام هیجان فیلمو پروندن باید به مدت 24 ساعت کامنتای تاپیکو میبستن تا همه ببینن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad تمام هیجان فیلمو پروندن باید به مدت 24 ساعت کامنتای تاپیکو میبستن تا همه ببینن والا همین عاملان فتنه رو میگیم دو روز بن کنه میره وقتی خوابن بنشون میکنه بیدار میشن میان سایت فیلمو تعریف میکنن
نوشته اصلی توسط Rasool24 تقریبا روزی 4 قسمت و به عبارتی 240 دقیقه خسته نباشی قهرمان من برکینگ بدو تو یه هفته دیدم
نوشته اصلی توسط Betty والا فعلا که هی دارم فیلم میگیرم نصفه نگاه میکنم حوصلم سر میره ول میکنم :| اینکه پشت سر هم ممتد نگاه فیلم نگاه کنی فایده ندار..نمی کشه...منم این مشکل داشتم...باید حسش بیاد...
این خانه هم سیاه است
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 315 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن