نوشته اصلی توسط Rmin قبول البته این 1000 تومنم با کلی زحمت جورش کردما چون من فقیر بدبخت بیچاره ام شبا که اینجام صبح تا ظهرم که خوابم بعداظهرم میرم گدایی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 میدونم میگم تو روز کجایی حتما میخوابی شبانه روز هستم ولی بعضی اوقات مث الان بیشتر هستم!
!?Who Cares؟!
واسه فردا هیچ حسی نیس اعصاب مصاب رِست این پیس
Othello 1952
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 البته این 1000 تومنم با کلی زحمت جورش کردما چون من فقیر بدبخت بیچاره ام شبا که اینجام صبح تا ظهرم که خوابم بعداظهرم میرم گدایی تو دروغ میگویی مرفه بی درد
نوشته اصلی توسط Malware شبانه روز هستم ولی بعضی اوقات مث الان بیشتر هستم! پیام زدم
نوشته اصلی توسط Rmin تو دروغ میگویی مرفه بی درد به اندازه تمام موهات البته به اضافه بچه های دیگه درد کشیدم و میکشم و دارم ولی همیشه سعی میکنیم بخندیم تا واسه لحظه هم که شده غم دل رو احساس نکنیم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 به اندازه تمام موهات البته به اضافه بچه های دیگه درد کشیدم و میکشم و دارم ولی همیشه سعی میکنیم بخندیم تا واسه لحظه هم که شده غم دل رو احساس نکنیم درستش هم همینه ... نباید نشست و غم خورد اینطور بیشتر میریزی به هم ... امیدوارم همیشه لبخند رو لبت باشه هادی جون
نوشته اصلی توسط Rmin درستش هم همینه ... نباید نشست و غم خورد اینطور بیشتر میریزی به هم ... امیدوارم همیشه لبخند رو لبت باشه هادی جون پست بالا رو میدونم به شوخی گفتی ولی اونو در کل گفتم خدا کمکت کنه که خوشبخت بشی معلومه پسر گلی هستی غم نبینی
Rmin
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 پست بالا رو میدونم به شوخی گفتی ولی اونو در کل گفتم خدا کمکت کنه که خوشبخت بشی معلومه پسر گلی هستی غم نبینی اره متوجه شدم ... قربونت . لطف داری هادی تو هم همینطور ... بهترینها رو برات ارزو دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 307 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 307 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن