نوشته اصلی توسط pirana نه ولی وصف خوبیاشُ زیاد شنیدم عَبروهاشُ بگـــــــــــو نوشته اصلی توسط A M I R من ندیدمش ولی صبح های زود که میومد پشت یاهو نفس نفس معلوم بود دماغش مث ابی ه حالا نامجو مگه چشه، ابی رو می گی
نوشته اصلی توسط Milad اتفاقا دیشب یادی از تو شد اون دو تا الدنگ رفتن تو یه تیم *** منو پاره میکنن توهر بحث من میگم ماست سفیده اون دوتا بهم ثابت میکنن که سیاهه کجا ؟ کدوم تیم ؟
نوشته اصلی توسط pirana صب الی لینکشم داد!!! عه آخه تعریف نکرد داستانو گفتم یحتمل الان اومده
نوشته اصلی توسط Milad نه باو چه خوشحالی امتحانامون افتاده تو روزگی *** درس خوندن نه شب داریم نه روز من 4تا درس بیشتر نداشتم امتحانام تموم شد ولی این پروژه با تمام قوا کرده تو در نمیاره نوشته اصلی توسط AkbaR حالا نامجو مگه چشه، ابی رو می گی امضای من جلو چشش بود خب... وگرنه که دماغ مهران رجبی بزرگترِ
نوشته اصلی توسط A M I R امروز تولد ابی گفتم یادی کنیم ازش جــــــدی؟
نوشته اصلی توسط AkbaR عه آخه تعریف نکرد داستانو گفتم یحتمل الان اومده اخه از وقتی جان اسنو فقید ارتحال نموده زیاد دل و دماغ سریال دیدن نداره
نوشته اصلی توسط A M I R آخر شوهرت مرا باکره گذاشت دیدی؟ با گریه با خون با صدای شوهرت در تخت
نوشته اصلی توسط A M I R اره واجب شد گرد از صندوقچه فیسپوک بزُدایم...
نوشته اصلی توسط pirana اخه از وقتی جان اسنو فقید ارتحال نموده زیاد دل و دماغ سریال دیدن نداره فصل بعد می خواد کلید کنه رو اون بچه کوچیکه استارک از الان بدونین می میره
سایت دانشگاه با چیزشکن باز شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن