نوشته اصلی توسط AkbaR فصل بعد می خواد کلید کنه رو اون بچه کوچیکه استارک از الان بدونین می میره اگه بگم من به کل اهل تماشای هیچ سریالی نیستم باورت میشه؟
نکبت گفته بود 28ـم نمره ها رو میزنه د بزن ببینم معرفی بگیرم یا تمومِ
نوشته اصلی توسط pirana اگه بگم من به کل اهل تماشای هیچ سریالی نیستم باورت میشه؟ خوب است
نوشته اصلی توسط pirana نکبت گفته بود 28ـم نمره ها رو میزنه د بزن ببینم معرفی بگیرم یا تمومِ چن ترم شد ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR خوب است حوصله ندارم دنبال کنم
نوشته اصلی توسط AkbaR چن ترم شد ؟ 8... ترم7 16 واحد ترم8 14تا... اگه تابستون اولی هم گرفته بودم 7ترمِ تموم بود الان آموزشی رو رفته بودم تقسیمم شده بودم
نوشته اصلی توسط pirana 8... ترم7 16 واحد ترم8 14تا... اگه تابستون اولی هم گرفته بودم 7ترمِ تموم بود الان آموزشی رو رفته بودم تقسیمم شده بودم 8 ترم کارشناسی ؟ خجالت نمی کشی ؟
نوشته اصلی توسط A M I R هیچ کس بزرگ نیست پیام زدم
نوشته اصلی توسط AkbaR 8 ترم کارشناسی ؟ خجالت نمی کشی ؟ من حیا رو اون ترم قی کردم که ریاضی مهندسی 20 گرفتم... مثکه اون شب تو نبودی بچه ها ترورم کردن نزدیک بود امیر یوزرمُ از دیتابیس حذف کنه
نوشته اصلی توسط pirana من حیا رو اون ترم قی کردم که ریاضی مهندسی 20 گرفتم... مثکه اون شب تو نبودی بچه ها ترورم کردن نزدیک بود امیر یوزرمُ از دیتابیس حذف کنه نه من بی حیایی های علیرضا رو یادمه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 345 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 345 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن