نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیوث دیگه با تو بازی نمیکنم دستای پشت پرده من به تو نباختم به ناداوری باختم تو همه رشته ها میتونستی بگی الا شطرنج خسته نباشی
نوشته اصلی توسط asc کجا دست تو بود ؟ مساوی بودیم غلط کردی داشتم ماتت میکردم شاهت خویه کرد رفت پشت وزیر خویه مالی منم یهو شلوغ شد نفهمیدم داشتم چی کار میکردم دیگه
نوشته اصلی توسط asc تو همه رشته ها میتونستی بگی الا شطرنج خسته نباشی همچنین برد کثیف فاک داور
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH غلط کردی داشتم ماتت میکردم شاهت خویه کرد رفت پشت وزیر خویه مالی منم یهو شلوغ شد نفهمیدم داشتم چی کار میکردم دیگه مگه سالن والیباله شلوغ شد کلا ۱۰ تا مهره تو زمین بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همچنین برد کثیف فاک داور
نوشته اصلی توسط asc مگه سالن والیباله شلوغ شد کلا ۱۰ تا مهره تو زمین بود نه خونه رو گفتم مردانه باختم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه خونه رو گفتم مردانه باختم ها والا مردانه بود یه حرکت تا مات کردن فاصله داشتی
نوشته اصلی توسط asc ها والا مردانه بود یه حرکت تا مات کردن فاصله داشتی دیوث شاهت رو یه خونه یه خونه میبردی اونور تر داشتی مات میشدی که یهو از کیون اوردی ولی تبریک میگم این برد کثیف رو و متاسفم برا جامعه داوری
نوشته اصلی توسط asc ها والا مردانه بود یه حرکت تا مات کردن فاصله داشتی من برم دیگه بدون شوخی بازی خوبی بود خسته نباشی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیوث شاهت رو یه خونه یه خونه میبردی اونور تر داشتی مات میشدی که یهو از کیون اوردی ولی تبریک میگم این برد کثیف رو و متاسفم برا جامعه داوری شب بخیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 438 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 438 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن