من به شخصه اعتقاد دارم الی خیلی تو رفتار من تاثیرگذار بوده ..![]()
من به شخصه اعتقاد دارم الی خیلی تو رفتار من تاثیرگذار بوده ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کلا باهاش مخالفم ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تیتراژ و پلی کردم جا خورم شب میزنم 1080 میگیرم نخواستیم ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
کاش عادتمان نشود با چشم بسته قضاوت کنیم
و در برابر آنجه که نباید سکوت آنتخابمان باشد
...
شاعر "۲۸" فاطمه اختصاری، این کار را تقدیم کرده
به مردمی که معنای خط های روی دیوار کاور را می فهمند
و شرف را هرگز فراموش نمی کنند
خوب شد دان نکردم هنوز
نسخه صحیح سالمشو بدید
!
اینی مه عصردانلود گذاشته مثل اینکه سالمه کم حجمش
!
محسن چقد محبوبه اخه
همه پشتشن حتی اونا که تو کار فیلم و سینما منتقد سینمان![]()
بنیامین هم که البومش چند هفته باز تاخیر خورد![]()
در حال حاضر 544 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 544 مهمان ها)