⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش رفته بچه بچه صحبت میکرده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاستیل اوبی تا دیروز همه داشتن که بهت میخندیدن اوبی با اون اواتارای تخمیت
لخت شدی بود عکستو گذاشتی اواتارت فک کردی همه میگن به به چه بدنی همه عنشون گرفته بود زودی برداشتی اسگل
این حرف من به الی شوخی همون شوخی که خودش میدونه به من به شوخی میگه رفتی فنلاند چه غلطی بکنی خودش میدونه
تو جو برت داشت فک کردی خبریه داری خایه مالی میکنی اوبی
من فنلاند هفتدیم کشوریه میرم ۷ سال بیشتر ایران نبود اگه بخوام قیافه بگیرم از همون اول میگیرفتم تو چرا زور به کیونت اومده حالا
با امیر هم بحث موضوعی داریم ربط نداره تو به فکر دبه روغنا باش که باید اینو اونو بمالی اسگل
ویرایش توسط Sajjad_MCH : 06-22-2015 در ساعت 03:25 PM
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
سس مغز تا دیرو وسیله خنده ما بود اومده از یه چی که خبر نداره گوه خوری میکنه
من دو دقه جلو عقب کردم همش صحنه بود ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 318 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 318 مهمان ها)