جایگزین شد
نه تو فسیل شدی ..
گفتنی ست «محسن چاوشی» در واکنش به برخی گزارش های منتشر شده در برخی رسانه ، مبنی بر برخی مشکلات و سانسورها در اشعار آلبوم جدیدش در گفتگویی کوتاه به «موسیقی ما» گفت: «این صحبت ها به هیچ وجه صحت ندارد. آلبوم من همه مجوزهای انتشار را گرفته و در مرحله میکس و مستر نهایی است و به زودی تاریخ نهایی انتشارش را اعلام می کنم.»
این اسکلو نیگاه ..
خودش شایعه کرده بود مجوز نگرفته و فلان ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمدونم چرا همه فک کردن اون چار خط رو میخواد بخونه ..
خب یارو عنوانش مال همونه !!!!
همون یه تیکه که نی فقط ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع ها کوفتم میزدم میگفتی عالی
.
نگیره بی اجازه بخونه گند بالا بیاد
خود موزیک ما گفته عنوانش از همون حسین پناهی آره ..
خو شعرش معلوم نی محسن چی خونده ..
همه اینو گوش کردین دیگه ..
کسی نداره پخ کنم ..
اتاق بی پنجره
همیشه رو به غصه هام آورده
دل به پریشونی من سپرده
اتاق من ، اتاق بی پنجره
اتاق دل خسته از این حنجره
ببخش اگه همیشه وقتی تنهام
با کوهی از غم به سراغت میام
ببخش اگه از این همه قشنگی
سهم تو شد یه آدم کلنگی
من اگه زیر سقف تو نباشم
لال بشم اگه ازت جداشم
جایی واسه تنهاییام ندارم
که توی خلوتش دووم بیارم
ای در و دیوار همیشه خسته
چی داری جز یه آدم شکسته
طاقتِ اینهمه غمو نداری
اما خدا کنه دووم بیاری
اتاق من خدا کنه آخرم
کم نیاری خراب بشی رو سرم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
اکران لامپ صد می افته 2-3 ماه دیگه
در حال حاضر 261 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 261 مهمان ها)