هوواوِی یه فبلت زده دیدی علیرضا !؟؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوواوِی یه فبلت زده دیدی علیرضا !؟؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر خوب برای طرفداران پینک فلوید
به نقل از پلی سمسون همسر دیوید گیلمور, آلبوم جدید گروه پینک فلوید در ماه اکتبر امسال به نام "'The Endless River رودخانه بی پایان" منتشر خواهد شد. آخرین آلبوم رسمی گروه پینک فلوید به نام "The Division Bell ناقوس جدایی" بود که بیست سال پیش تهیه شده بود.
- «محسن یگانه» به ناچار در حال تولید آلبوم چهارم است
واقعاً محسن یگانه قصد داشت که آلبوم دیگری را منتشر نکند یا از این مسئله به عنوان یک حربه تبلیغاتی برای آلبوم چهارم استفاده کرد؟
من مطمئن هستم که تصمیم محسن قطعی بود و باز هم تأکید میکنم که فقط به خاطر هواداران و بچههای «جاست یگانه» قبول کرد. محسن میگوید که نمیدانم چرا بچهها نمیتوانند تکقطعه را قبول کنند.
ویکی پدیا هم زده
در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 139 مهمان ها)