یادش بخیر بچگی ساندیس سیب موز میزدیم با کیک چه لذتی داشت.ساندیس (مارک ساندیس) عالی بود کیفیتش حالا یه سری مارک تخمی هم بوده ربطی به پاکتش که نداره.
ساندیس البالو هم عالی بود.ابمیوه بودن دیگه عینه همین الانیا.الانم هنوز مارک ساندیس هست
یادش بخیر بچگی ساندیس سیب موز میزدیم با کیک چه لذتی داشت.ساندیس (مارک ساندیس) عالی بود کیفیتش حالا یه سری مارک تخمی هم بوده ربطی به پاکتش که نداره.
ساندیس البالو هم عالی بود.ابمیوه بودن دیگه عینه همین الانیا.الانم هنوز مارک ساندیس هست
یه منتقده سینما درباره همین جریانه سنتئری قلم زده بود.با اینکه در کل طرفه چاوشیو گرفته بود ولی اشاره کرده بود طرفدارای چاوشی رگباری میریزن یه جا میزنن تخریب میکنن طرفه مقابل و عینه پسرخاله با اسم کوچیک صداش میکنن و.......
به خدا طرفدارای مایکل جکسون همچین کارایی هم نمیکردن و نمیکنن.مایکل جکسون!!!
تاکید میکنم من خودم محسن چاوشی رو دوس دارم..اما 80 درصد طرفداراش انگار فامیلاشن..خیلی لج در ارن..همه خواننده ها طرفدار دارن..من عاشق صداها و ملودی های محسنم..با اهنگاش گریه میکنم {دوتا چشمام دوتا سرباز مغرورن که مدتهاست {تو ماشین تو جاده دیوونه میکنه ادمو } اما 80 درصد از طرفداراش لج ادمو در میارن..ضمنا مهدی یراحی رو هم خیلی دوس دارم.. { چرا یک شب فراموشی نمیگیرم؟ کجا باید برم بی تو ؟
خلاصه هر کی بود من خیلی حال کردم والا به کسی ام آزار نرسونده بود
چیز بدیم نگفته بود هر چی باشه اینا بهتر بس نیست کاری کرد که ما بخندیم
نه فقط مثل چرت و پرتی که از شاهین میگیرن میزارن اینجا
در حال حاضر 313 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 313 مهمان ها)