نوشته اصلی توسط KHATAR یه زمانی یا یه نت یه سوم تو هم نمیشد کار میکردم ... یه اهنگ ۲ مگی ۲۰ مین طول میکشید
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه زمانی یا یه نت یه سوم تو هم نمیشد کار میکردم ... یه اهنگ ۲ مگی ۲۰ مین طول میکشید قدیما که دایال اپ بود یادش بخیر البوما رو ترک ترک دان میکردیم
نوشته اصلی توسط Rasool24 این دیگه چه تشبیهی بود باو من با اونا کلی نوستالژی دارم ! با این تشبیهت ریدی به نوستالژی هام آرم با حلزونه تو باغچه نوستالژی داشته باشه با این صدا بوقی نداشته باشه ویرایش:الان منظورتو گرفتم من عذر میخوام
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط KHATAR آرم با حلزونه تو باغچه نوستالژی داشته باشه با این صدا بوقی نداشته باشه باو من با اون بوقا نوستالژی داشتم گو*ه بخورم با صدای این عنتر نوستالژی داشته باشم
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو من با اون بوقا نوستالژی داشتم گو*ه بخورم با صدای این عنتر نوستالژی داشته باشم ویرایشو بخون
نوشته اصلی توسط KHATAR ویرایشو بخون
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو من با اون بوقا نوستالژی داشتم گو*ه بخورم با صدای این عنتر نوستالژی داشته باشم چندوقت پیش زنده رود اورده بودش،یادم نیست داشت چی زر میزد ولی یادمه اینقدر دری وری میگفت که از خنده داشتم میترکیدم. همیشه ملودیاش شبیه قمیشیه، یالقوز
نوشته اصلی توسط KHATAR چندوقت پیش زنده رود اورده بودش،یادم نیست داشت چی زر میزد ولی یادمه اینقدر دری وری میگفت که از خنده داشتم میترکیدم. همیشه ملودیاش شبیه قمیشیه، یالقوز تو اکر مصاحبه هاش آویزون چاوشی میشه همین بحث افکت و اینا رو مطرح می کنه . محسن هم پشم حسابش نمی کنه
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو اکر مصاحبه هاش آویزون چاوشی میشه همین بحث افکت و اینا رو مطرح می کنه . محسن هم پشم حسابش نمی کنه برام سواله این کنسرتم میده؟کسی میره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 633 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 632 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن