میخندم و از خنده میترسم
میخندم و از خنده میترسم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سخن بزرگان
سایت جدید ما راه اندازی شد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
زیاد با دیدن نمره هاتون ذوق نکنید فارغ التحصیل بشید به همه ی نمره ها و درس خوندنا میخندید مگه اینکه پارتی یا سرمایه داشته باشین...
اوضاع فارغ التحصیلای همه رشته ها (به جز پزشکی) خیلی داغونه... تو یه کارگاه ساختمونی رفتم کارگر افغانیش ماهی 1.200 میگرفت مهندسش 800!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدترین آلبوم این خواننده «چنگیز» نام دارد که «علی اکبر یاغی تبار»، «حسین صفا»، «بهروز صفاریان»، «پدرام کشتکار» و ... از جمله چهره هایی هستند که با چاوشی همکاری کرده اند.
اکبر خودمونه ؟
قطعا تحصیلات خیلی مهمه ولی نه تو این کشور و نه تو این زمان .....من خودم لیسانس گرفتم هرجا رفتم گفتن حقوق وزارت کار! ماهی ششصد هفتصد ! هزینه ناهار و ایاب ذهاب مالیات بیمه پای خودت! حساب کردم اینجوری یه چیزیم باید از جیب خودم بدم
هم کلاسی من دیپلم ردی بود سر کلاس معلما سر درس پرسیدن مسخرش میکردن ول کرددرسو رفت بازار تو یه صرافی کار کرد ...بعدهشت سال انقدر وضعش خوب شده الان کل اون مدرسرو با معلماش یکجا میخره....
الان خوده من موندم ارزش داره وقت بزارم واسه فوق لیسانس یا نه ؟ وقتی اوضاع انقدر داغونه
حق التدریس دانشگاه ما میگفت ساعتی 6 هزار تومن میگیریم ! بهش گفتم سلمونی سرکوچه ی ما ساعتی 45 تومن درمیاره خندید گفت کاش اصلا درس نمی خوندم.
ارزش تحصیلات از دهه 80 به این ور به شدت اومده پایین.
ویرایش توسط Navid : 07-04-2015 در ساعت 05:10 PM
آمیر ای یاغی تبار مگه اکبر خودمون نیست ؟
در حال حاضر 592 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 592 مهمان ها)