نوشته اصلی توسط AkbaR وقتشه برم نامه رو بذارم اتاق خواب خلیفه شون گزینه هاتم درار بذار رو میزشون
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یافتم تشکرانه ای کاش فایل ویدئویی بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این راسه ؟ گفت من در برابر این آدم (داریوش) خیلی كوچك هستم و این صحبت ها فقط مسئولیت من را بیشتر خواهد كرد. من به بهادر گفتم اینو محسن فهمید چی گفت بهادرم اینو جوابم داد
نوشته اصلی توسط Chavosh من به بهادر گفتم اینو محسن فهمید چی گفت بهادرم اینو جوابم داد این تویی ؟؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گزینه هاتم درار بذار رو میزشون
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این تویی ؟؟؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این یحتمل نویده
نوشته اصلی توسط A M I R الان سینا کدوم طرفه اون دفه که برا حزب الله می جنگید هر طرف که زیرخاکیای بیشتری داشته باشه
نوشته اصلی توسط A M I R یحتمل الان تو همون شهر تاریخی که داعش گرفته سوریه پالمیرا
نوشته اصلی توسط shimaa چی شده لاکت براق نیس ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 372 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 372 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن