نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خب نظرم عوض شد قطار ميچسبه قطار
دردسرهاي عظيم 2 چقدر فيلم ِ قشنگيه اين. لايق ِ جايزه هاي مختلف از جشنواره هاي معتبره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سگ تو كونت شكست ِ عشقي كه ديگه عادي شده. درد بايد دوزش بالاتر باشه آهنگ بهت بچسبه آها پس ک.ون دادی که دردرش بیشتره ...پس 5 دقیقه سکوت
نوشته اصلی توسط mali68 قطار سلام ملي خوبي؟ ميدوني كه داستان ِ قطار چيه ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اين جمالفرد توو تنظيم ِ دزيره، اورتور ِ وسطش كولاك كرده قشنگ حس ميكنم ارّه ميكشن به مغزم دزیره رو دست نداره انصافا پاروی بی قایق و خواب فوق لعاده قشنگ ان
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سلام ملي خوبي؟ ميدوني كه داستان ِ قطار چيه ؟ چیه ؟ نکنه قطار رفته تو باسنت؟ اکه اینجوریه عزای عمومی اعلام کنم امشب و فردا رو
نوشته اصلی توسط *_* آها پس ک.ون دادی که دردرش بیشتره ...پس 5 دقیقه سکوت دو سال ِ پيش بود فك كنم جلو دانشگاه وايساده بودم. يه پسره اومده بود گير داده بود بيا بذار درم يه خاله اي هم داشت انگار. گفتم خالتم مثه خودته؟ ميگفت بيا خالمم راضي ميكنم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! سلام ملي خوبي؟ ميدوني كه داستان ِ قطار چيه ؟ خوبم.کم پیدایی؟من اونجوری که دلم خواست تفسیر کردم
نوشته اصلی توسط Hadi دزیره رو دست نداره انصافا پاروی بی قایق و خواب فوق لعاده قشنگ ان پارو و قهوه قجري و وصيت و بس
نوشته اصلی توسط *_* چیه ؟ نکنه قطار رفته تو باسنت؟ نه بابا. رفته رو باسن ِ معشوقه ي چاوشي
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 414 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 414 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن