دیروز در جلسه ی رئیس جمهور و هیئت دولت آقای رئیس جمهور گفتند که وقتی می گوییم برنده شدیم یعنی 3 گل زده ایم و دو گل خورده ایم.ایشان همچنین گفتند که فصل نشاط در عرصه ی کار و اقتصاد فرا
رسیده است.
ان شا الله این صحبت ها مرزی هم با واقعیت داشته باشد،ان شاالله صحبت ها و سوال و جواب های دکتر لاریجانی و دکتر ظریف سناریویی طراحی شده نبوده باشد.ان شاالله که ملت مظلوم ایران به تحصیل حق
مسلمشان قدمی نزدیک تر شده باشند.
آقای رئیس جمهور، شما هم انشا الله ما را در زمره ی جماعتٍ سر به زیرٍ برف قلمداد نخواهید کرد.
جناب آقای دکتر روحانی شما دیروز در جمع هیئت دولتی ها گفتید که ما پیروز مذاکرات بودیم،اما هفتاد تیم کارشناس در مسائل هسته ای در سراسر کشور پس از بررسی متن توافق،ما را شکست خورده ی
بی چون و چرای مذاکرات معرفی کردند.
آقای دکتر می دانید شکستمان از کجا کلید خورد،از همان جایی که مبنای مذاکرات از اعتماد به فتوای مقام معظم رهبری،به راستی آزمایی آن هم از طرف دولت آمریکا تبدیل شد و ما باز هم روزه ی سکوت گرفتیم.
راستی مذاکره کننده ی ارشدتان جناب آقای عراقچی در مصاحبه با کامران نجف زاده گفت:بحثp m d قرار است در پانزده سپتامبر (شهریور ماه) حل شود،آقای روحانی این آخرین سنگرمان است نکند این را هم
بدهیم برود برادر؟!!!
آهان، تا یادم نرفته این رو بگم:آقای دکتر،شایعه شده که قراره آب سنگین اراکمان را هم بعد از اجرایی شدن توافق، به دست چینی ها بسپاریم تا آن ها آب سنگینمان را برایمان اداره کنند و ما حق هرگونه
دسترسی به آن را مطلقا نخواهیم داشت. راسته یا نه فکر کنم شایعست.؟
جناب آقای حقوق دان، این را هم حتما شنیده اید دیگر، که فردو باید تبدیل به موزه شود.؟!!!
راستی موضوع دیسپندل کردن تمامی سوختهای موشکی و هسته ایمان که قطعا شایعه ای بیش نیست.شما قطعا می دانید که برای رسیدن به این سوخت ها چه خون هایی که ریخته نشده است.آری الان که
با خودم فکر می کنم،می بینم مگر می شود تیم پیروز در مذاکرات را وادار به دیسپندل کرد.
جناب آقای دکتر حسن روحانی طبق گفته ی خودتان دستاورد ما در این مذاکرات به رسمیت شناختن حق غنی سازیمان است.آخر چه حق غنی سازیی؟چه حق غنی سازیی؟ سه و نیم درصد غنی سازی آن هم
در طول 25 سال.؟فقط سه و نیم درصد.آن هم نه یک سال،نه ده سال،بلکه بیست و پنج سال.
آقای روحانی شما که باید بهتر از من به این مسائل واقف باشید! آیا توانٍ غنی سازی ما همان بیست درصدی بود که در رسانه ها گفته شده بود؟یعنی ما فقط می توانستیم 20 درصد غنی سازی کنیم و آن را هم
می خواهیم برای 25 سال به سه و نیم درصد کاهش دهیم؟اما شما خوب می دانید که توان ما خیلی بیشتر از20 درصدیست که در همه جا گفته می شود.شما قطعا از مدار ژئو که در ارتفاع 37500 از زمین قرار
دارد آگاه هستید.برای فرستادن ماهواره بر مدار ژئو با این فاصله ای که عرض کردم،سوخت چند درصد نیاز هست.؟حیف از اینکه باید از خیر بسیاری از مسائل به خاطر حفظ امنیت ملی بگذریم.پس بگذریم..
آقای زئیس جمهور از این همه مطالبی که گفته شد بگذریم،بازرسی الی الابدی که در سایت un ) سازمان ملل) گفته شده را کجای دلمان بگذاریم.
آقای رئیس جمهور یادتان هست که ما را دلواپسان خطاب می کردید،حال حق داریم که ذوق زدگان صدایتان کنیم.
نمی دانم دیگر به چه کسی می توان اعتماد کرد؟!!
دردم می گیرد از آن سردار سپاهی که آمد و به عنوان اولین نفر توافق را تبریک گفت.حتما می دانید کدام سردار را می گویم،همان سرداری که فامیلی اش با حرف ( ج ) آغاز می شود و با حرف ( ی ) به پایان
می رسد.همان سرداری که در همان جریانی که ازش مطلعید ( فائزه هاشمی ) را به منزل پدر رساند.
آری آقای رئیس جمهور....
خلاصه اینکه ما از همه چیز آگاهیم.ما می دانیم که با آقای لاریجانی هم کاسه هستید و می دانیم که ایشان چرا مجلس را در این بحث از دور خارج کرد و به شورای عالی امنیت ملیی سپرد که رئیسش خود
شما هستید.
به هر حال ناگفته ها را باید یک روز گفت و یکی از این ناگفته ها این است که آقای رئیس جمهور، ما می دانیم که جناب آقای دکتر لاریجانی از اجداد مادری اش ایرانی نیست و همانطور که شما می دانید و خیلی
ها نمی دانند،ایشان از اجداد مادری، یک انگلیسی بالفطره هستند و از یک انگلیسی، بیشتر از این هم انتظار نمی رود.
حرف آخر:در یکی از افطاری های ماه مبارک در بیت وقتی یکی از نماینگان مجلس شورای اسلامی به طور مصداقی جناب آقای ( زاکانی ) پس از افطاری به نزد آقا رفتند،پس از خوش و بش های معمول، زاکانی از
آقا پرسیدند که تکلیف چیست؟ آقا فکر کردند که زاکانی من باب بحث افطار این سوال را پرسیدند و با لبخند جواب دادند:التماس دعا. زاکانی پرسید تکلیفمان در بحث هسته ای را می گویم که آقا با غیظی بی
بی سابقه،باز هم تاکید می کنم با غیظی بی سابقه فرمودند که : تکلیفتان را از من می پرسید؟؟؟؟؟؟؟
به امید تحصیل خط به خط خواسته های ملتم